26 hetesen +10Kg nem tul sok? Ti ennyi idosen mennyi plusz kg-nal jartatok?
Hááát... most le fogtok pontozni, de szerintem sok.
Én 170cm-er vagyok és mikor terhes lettem 70kiló voltam. Lefogytam 65-re a 25-ik hétig. Sima étvágytalanság, hányás is csak 2x volt. Aztán a terhesség legvégéig ezt a leadott 5 kilót híztam vissza, plusz még 2-őt. Azaz a kezdő súlyomhoz képest 2 kilóval voltam nehezebb.
Ez tavaly nyáron volt, nem éheztem, de nem is zabáltam. Pl. chipset meg ilyeneket nem ettem. De ugyanúgy ettem lángost, hamburgert stb. De igazán a gyümölcsökre voltam kívánós, abból viszont iszonyat mennyiséget megettem egyszerre.
A Fiam 3.880gr lett plusz az egyéb dolgok. A kórházból -12kilóval mentem haza. A mai napig nem értem hogyan....
Szóval szerintem sok. Nem kell éhezni, de oda kell figyelni, mert még csak most jön az igazán "nagy hízás".
Köszönöm a válaszokat.
22 hetesen +4 kg-nál jártam. 4 hét alatt jött fel +6kg.
Vizesedem is. A lábaim eléggé dagadnak egy rövidebb séta után is. + most lett meg a cukor vizsgálat eredménye ami nem lett jó, szombaton megismétlik és ha nem jó az eredmény akkor bizony jön a diéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!