16 éves lány vagyok, és nagyon vágyok már gyerekre, nincs barátom. Normális ez?
Nalam is ugyanez volt, talan nem ennyire erösen. Jartam babysitterkedni, imadtam a gyerekeket, es azt hittem, 20 evesen mar csaladom lesz. Most vagyok 22, szeptembertöl kezdem külföldön az ovonökepzöt, baratom meg mindig nem volt, nem is lesz a közeljövöben, es eszem agaban sincs most gyereket szülni. Majd kesöbb, ha...
Nyugi, majd elmulik. :)
Akkor foglalkozz a családban lévő gyerekekkel, szerintem a szüleik is örülnek, ha segítesz.
Ha elég érett lennél a gyerekhez, akkor pontosan tudnád, hogy bármennyire vágysz is rá, 16 évesen nem lehet szülni. Fizikailag persze lehet, csak egy pasi kell hozzá, még csak férj sem, de nem elég megszülni, fel is kell nevelni, ruházni, etetni és taníttatni kell - és nem másnak, pl. a szüleidnek a pénzéből, hanem a sajátodból. Neked előbb tanulni és dolgozni kell, hogy a gyermekednek tisztességes életet tudj biztosítani. Meg persze olyan pár találni, aki hosszú távon veled és a gyermeketekkel marad. De hát, ahogy mondani szokták: előtted az élet.
Addig gyakorolj a rokon kisgyerekekkel, imádni fognak. :)
Figyelj én kb. 11 éves korom óta érzem ezt :D
2 éve megismerkedtem a vőlegényemmel,a kapcsolatunk tényleg valami eszméletlen.Azóta lassan 19 éves leszek,most érettségiztem le,ami nem sikerült olyan rosszul és 12 hetes kismama vagyok :)) Már csak egy szakmát kell majd szereznem,ha a gyerek elmúlt 3 éves,tudjak én is dolgozni.
Ez az egyik legcsodálatosabb dolog,ami történhet az emberrel :) Megvan már róla az első kép is,és egyszerűen az apukájával együtt (na meg a nagyszülőkkel) beleszerettünk :)
Lehet nemsoká a te életedbe is jön egy fiú,akiben úgy érzed hogy a másik feledet találtad meg.
Jó,nem azt mondtam hogy te is szülj 19 évesen,de ami késik,nem múlik és lehet még fiatal anyuka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!