Írnátok lány neveket?
Figyelt kérdés
A kisfiú már megvan Szabó Dániel, a kislány még tervezés alatt...2013. jún. 12. 09:13
2/18 anonim válasza:
Mi tegnap választottunk lány nevet: Blanka, mi a fiú nevekkel vagyunk bajban.
3/18 A kérdező kommentje:
Nekem ez már régóta a szívemben van :) De a lány még nincsen :(
2013. jún. 12. 09:23
4/18 anonim válasza:
Második vagyok. Nekem is nagyon tetszik a Dániel név, de a férjemnek nem. Azaz neki is, viszont a legjobb barátja Dániel és nem szeretné ha úgymond a barátjáról lenne elnevezve a gyerek. Még keresgélünk. Nekem most ami tetszik az a Levente, majd este felvetem:) Tegnap a Dávid le lett szavazva, de a Blanka végre egy olyan ami mindkettőnknek nagyon okés:)
5/18 anonim válasza:
Izabella, Róza, Szofi, Hanga, Angelika, Adél, Gerda, Luca
7/18 gabszem válasza:
enyémet Luca Enikőnek hívják, nekünk ez a két lánynév tetszett, el is használtuk mindkettőt :) ha lesz még egy lányunk nem tudom hogy fogjuk hívni :) Nekem tetszik még a Noémi és a Nóra is
8/18 anonim válasza:
Izabella, Kamilla, Larina, Rebeka, Zsófia, Georgina.
9/18 anonim válasza:
Kinga (nálunk most ez a nyerő, végre egy név, ami mindkettőnknek tetszik :D), Aliz, Jázmin, Fanni, Izabella.
10/18 anonim válasza:
Két éves kislányunk Eszter.
Most 21 hetes terhes vagyok, és ha kislány lesz, akkor a Noémi nevet kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!