Nagyon egészségtelennek számít a hamburger terhesen?
Nagyon kívánom már napok óta! Holnap megyünk vásárolni a férjemmel és Ő betervezett egy hamburgerezést.Uhhh már érzem az ízét a számban.Nem árthatok vele ugye?
Nem Mekis,hanem rendes hamburgeres ,rengeteget járnak oda és biztosan nem romlott,rossz minőségű az alapanyag.Csak bele gondoltam,hogy ki tudja,hogyan mossák meg a zöldségeket ami benne van..Az pedig fontos!
Köszönöm a további válaszokat!
Már eldöntöttem,jöhet a hamburgerezés holnap!Még "új" vagyok a kismamák körében,ezért inkább megkérdezem,ez az oldal azért van és köszi azoknak ,akik nem bunkón válaszolnak,hanem normálisan válaszolnak!
18. válaszoló,a Te véleményed nem érdekel,sajnálkozz csak :P
Szerintem egy jó hamburger, amiben minőségi alapanyagok vannak (friss darálthúsból készült húspogácsa és sok-sok friss nyers zöldség egy hamburgerzsemlében) semmivel sem egészségtelenebb, mint némelyik fogás a magyar konyha remekeiből, pl. az agyonfőzött zöldségek rengeteg liszttel behabarva főzeléknek, sőt!
Igazából mi számít tök egészségesnek? Ha jobban belegondolsz, akkor már szinte semmi, így arra kell törekedni, hogy kiegyensúlyozott legyen a táplálkozásunk, amibe szerintem még egy mekizés vagy más gyorskaja is belefér néhanapján. De hangsúlyozom: ritkán, eseti jelleggel!
Én egyik gyerekemnél sem mondtam le szinte semmiről (a cigit és a piát kivéve), ettem velük néha hamburgert, gyrost, kínait, csípőset, sósat stb. és jelenleg 6,5 és 3,5 éves makkegészséges kölykök, az égvilágon semmi bajuk sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!