Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon egészségtelennek...

Nagyon egészségtelennek számít a hamburger terhesen?

Figyelt kérdés

Nagyon kívánom már napok óta! Holnap megyünk vásárolni a férjemmel és Ő betervezett egy hamburgerezést.Uhhh már érzem az ízét a számban.Nem árthatok vele ugye?

Nem Mekis,hanem rendes hamburgeres ,rengeteget járnak oda és biztosan nem romlott,rossz minőségű az alapanyag.Csak bele gondoltam,hogy ki tudja,hogyan mossák meg a zöldségeket ami benne van..Az pedig fontos!

2013. júl. 5. 13:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Egyszer - egyszer barmilyen etel belefer, persze az allergiara.figyelni kell.

Ettol meg semmi bajod nem lesz. En nagyon sok etelt kiprobaltam az elso terhessegem alatt, a lanyom makk egeszeges.

Most a masodik terhesseg alatt non-stop gyumolcsot eszem es zoldseget. Pedig "utalom" .. en ilyen vagyok ebbol a szempontbol.

2013. júl. 5. 13:44
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Pont annyira mossák meg a zöldséget, mint bármelyik másik étteremben. Egyél nyugodtan, akár egy mekiset is alkalmanként, nem lesz tőle semmi bajod.
2013. júl. 5. 13:44
 13/22 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem teljesen sikerült átmosni az agyadat, a sok paráztatással pedig sajnos ide jutottál, te szegény!

Ha nem minden nap tömöd magadba az egészségtelennek titulált kajákat, akkor teljes nyugalommal ehetsz előle olykor-olykor.

Boldog lehetsz, hogy a férjed tervez veled közös hamburgerezést, és ha neki nem fejtetted ki részletesen, hogy mennyire foglalkoztat eme iszonyatos kérdés, hát ne is tedd, mert lehet, hogy kíméletességből legközelebb kihagy minden jóból ami a közös programokat illeti!

Kismamák!

Nyugodjatok már meg! Így csak egy paragépek lesztek és nem lesz kellemes a társaságotok!

2013. júl. 5. 13:47
 14/22 anonim ***** válasza:
Én egyszer még mekiset is ettem és semmi bajunk nem lett. Nem kell ezt túllihegni.
2013. júl. 5. 13:47
 15/22 A kérdező kommentje:

Juj de sok válasz érkezett rövid idő alatt! :)

Köszi mindenkinek! Nagyon jó ötletnek tűnik az otthon elkészítés,viszont most lehet,hogy egy hambit megengedek magamnak bent a városban,mert elég sok dolgunk lesz holnap és ha ennyien ettétek és nem lett semmi bajotok,akkor hiszek nektek!

Viszont a kínairól eszembe jutott,hogy anyukám mesélte,hogy neki is úgy mesélték,hogy egy jól menő kínai étteremben egy nőnek belement valami a fogai közé úgy,hogy nem tudta kiszedni,el kellett mennie fogorvoshoz,aki egybe ki tudta szedni neki és egy chip volt az.Később be is tudták azonosítani honnan való volt a kutya amiből a chip származott. Hát lehet,hogy csak mese,de a kínait mellőzöm tényleg!

2013. júl. 5. 13:53
 16/22 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon szórakoztató városi legenda :-)
2013. júl. 5. 14:08
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon tanulságos volt, ezek szerint ha nem tartok disznót/marhát/csirkét az erkélyen, és nem biomoslékkal etetem, valamint nem ültetek cserébe salátát és nem locsolgatom ásványvízzel, semmi esélye a gyereknek a túlélésre. :)

Kérdező, nyugodtan edd meg azt a hamburgert, semmi bajod nem lesz. Sőt, ha a Mekiset kívánod, néha napján az is bőven belefér. Nyilván nem ezen fogsz élni...

2013. júl. 5. 14:45
 18/22 anonim ***** válasza:
Te most csak szórakozol ugye? :) Mert ha komolyan gondolod amiket írsz a hamburgerről és a kínairól hát akkor komolyan sajnállak!
2013. júl. 5. 16:11
 19/22 Edit881208 válasza:
25 hetes kismama vagyok, mindent eszek, amit megkívánok, hidd el, amit te főzöl esetleg boltban vásárolt alapanyagokból, az sem egészségesebb, manapság már mindegy... én nagyon jól érzem magam a bőrömben, a babám is, szép egészséges nagyfiú, a doki szerint, sokat mocorog, minden tökéletes :) szerintem ne aggódj ennyit :)
2013. júl. 5. 16:49
 20/22 anonim ***** válasza:

Én is ettem kb havonta 1-szer Mekis kaját terhesen.

Semmi bajom nem lett!

Egy ismerős betartotta az összes szabályt, hogy mit ne egyen terhesen / szoptatás alatt. Teljesen ki volt merülve, szinte elájult már a végén. A gyereke pedig 5 éves és 13 kg. Ez sem normális!

Nem azt mondom, h mindent enni kell mértéktelenül, na de nem kell parázni mindenen!!!!! :)

2013. júl. 5. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!