3. Veteles fenyeget, de meg megmentheto?
akkor en vagyok a jo pelda. sztks a dokim, nqgyon alalpos, jo orvos! barmi kinm van vizsgal, uh-ra utal. lelkiismeretes, emlekszik ram, figyeli a kortörténetemet, söt meg beszelget is velem, nem csak a terhesseggel kapcsolatban! ultrahangra szinten sztkba jarok,profi gepuk van, alaposan atnezik a babat, es a multkor 8 kepet nyomtatott nekem, mert nem tudtunk dönteni apaval, igaz csak egyet fotopapirra, nyilvan ez penzes volt,de a többit magatol...a lanyommal is sztk-ba jartam, Màtè va(csak kesobb elkoltoztunk), ott is abszolut elegedett voltam! most a gyogyirbe jarok(XI. kerulet)..
bocs az offert,de le kellett irnom, hgy nem mindegyikuk kontar!
kedves kerdezo, azonnal uhu!! ha mas nem egy sima nogyogyaszati uhu 5000 ft a legtobb 4d-s helyen, ebbe beletartozik a korai terhesseg megallapitas is a 12. hetig! nezzenek meg!
Nagyon sajnállak, hogy ilyen helyzetben vagy. Nekem is volt egy vetélésem, most kora-terhes vagyok, és idegeskedek, hogy vajon megmarad-e a baba. Mondjuk kaptam hormonpótlást.
Igen, sajnos mindenhol pénzéhesek az orvosok, csak akkor foglalkoznak az emberrel normálisan, ha fizet.
Nem értem kérdező ezt az egészet.
Én is miklósi vagyok, ahogy te és mi a Baross utcai kórházba tartozunk, ahol ÉJJEL-NAPPAL van orvos és ultrahang! Tudom, mert 6 hetesen én este 7kor mentem be, hogy vérzek! Megvizsgáltak és megnyugodtam.
Ha a magánklinikára volt pénzed, akkor arra is lett volna, hogy oda bemenj és ne is sértegess és vádaskodj. Ez nagyon aljas viselkedés! Tudod a gyerekhez szükséges némi önállóság!!
Ja és még valami! A szigetszentmiklósi sztk-ban VAN ultrahang gép a nőgyógyászati vizsgálóban! Tudom, mert a terhesség elején oda jártam és mindig megnézték ultrahanggal a kicsit, mindezt pénz nélkül!!!!!!
GYŰLÖLÖM az ilyen rosszindulatú, tehetetlen, hazug embereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!