Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3. Veteles fenyeget, de meg...

Regcsimegcsi kérdése:

3. Veteles fenyeget, de meg megmentheto?

Figyelt kérdés
9het 4. Napjan voltam nodokinal,akkor minden rendben volt.ma 10 hetes 5naposan minimalis barna folyas jelentkezet minden kisero fajdalom nelkul.egybol elmentem nodokihoz,megvizsgalt,de ultrahangot csak hetfon tudnak csinalni es csak akkor derul ki van e szivhang. Viszont ez a doki azt mondta,h a mehem ludtojasnyi.volt mar valakinek hasonlo? Van meg remeny? Koszi

#vetélés #méh #noi okolnyi
2013. júl. 4. 16:29
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem,hogy az elso vizsgalatnal 9 hetesen 4 naposan noi okolnyi volt a mehem...
2013. júl. 4. 16:31
 2/19 anonim ***** válasza:
Ebből sok mindent nem lehet tudni, csak azt, hogy egyelőre a méhed megnagyobbodott, mert van benne baba. Azt, hogy ő hogy van, csak az UH tudja megmondani. A barna folyás önmagában nem jelet rosszat, nem biztos, hogy ebből vetélés lesz, de hormonpótlás mindenképp szokott ilyenkor jönni? Duphastont vagy Uthrogestant kaptál? Szerintem ne aggódj, ha hormonhiány az oka, ezekkel rendbehozható és megszüntethető a barnázás.
2013. júl. 4. 16:32
 3/19 anonim ***** válasza:
És szedsz valamit? Duphaston v. Egyéb? Kivizsgáltak már a vetéléseid miatt? Mi az hogy csak hétfőn uh-oz ? Az agyam eldobom. Nagyon szorítok, hogy jól legyen a babád!
2013. júl. 4. 16:32
 4/19 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik gyerekemnél volt ilyen és mind megmaradt.
2013. júl. 4. 16:38
 5/19 anonim ***** válasza:
Miért kell hétfőig várni az ultrahanggal?? Menj el másik orvoshoz is, nézzék meg a babát. Csütörtök van és várnod kell még 3-4 napot? Ez SZTK-ban van? Dehát ott is vannak már uh-ok.
2013. júl. 4. 16:44
 6/19 A kérdező kommentje:
A ket felsorolt gyogyszer kozul egyiket sem irt del.csak folsavat,vasat,elevitet es magneb6-ot.igen sztk ban voltam es szabadsagolasok miatt nagyon sok ember van 1-1 orvosra.szamomra is hihetettlen,h nem minden vizsgaloban van ultrahang,de szerintem holnap kora reggel ujra elmegyek es turelmesen varok..kenytelen vagyok,ilyen az egeszsegugy:( en is remelem minden oke lesz,de az elmondas szerint most kisebb a mehem,mint az elozo vizsgalatnal:( gondolom nem jelent jot:(
2013. júl. 4. 16:48
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ekkora korban ezt kézzel igen nehéz megállapítani. Nagyon jól teszed, ha holnap elmész, és legyél pofátlan, KÉRJ hormonpótlást (nyilván ha jól van a baba, de induljunk ki ebből!!!) mert ártani nem árt, viszont segít megtartani. Nálunk aki már 1x is elvetélt kb. automatikusan kap. Nagyon szorítok!
2013. júl. 4. 16:52
 8/19 anonim ***** válasza:
Úristen,már megint az sztk-s kontárok.Nagyon jó ismerősöm épp most járt így,2 sztk-s "diplomás" orvos!!!! mondta neki...1.ebből még bármi lehet,mondta ezt 7mm-es petezsákra,vérzés miatt ment be,azt mondja szedjen magne b6-ot!!!majdnem sírtam az idegtől mikor meghallottam,2. 11 mm-es petezsák,2 nap múlva de ÜRES...jövő héten missed ab!!!!Erre elment egy magánklinikára,ott meg 0,6mm-es embrió,szikhólyag,pulzáló szívhang....!!!!!!!Hát könyörgöm hova jutunk,hogy egy nő nem járhat úgy nőgyógyászhoz hogy ne kelljen fizetni!!!???????Ez van,én is fizetek mint a katonatiszt de legalább ilyen kontároktól nem kell rettegni.Ja és legelső volt az ULTROGESTAN felirása!!!!!!Remélem gyorsan cselekedsz,még mielőtt késő!
2013. júl. 4. 19:05
 9/19 anonim ***** válasza:
egyébként meg(bocs a nagy monológért,kiakadtam)nem azért nem néz meg meg nem ir fel gyógyszert mert nem tudja hogy kell...csak pont LE@arja!! az egészet,mert nem kap a zsebébe pénzt!
2013. júl. 4. 19:08
 10/19 A kérdező kommentje:
Igen,nekem is hasonlok voltak a reakciom,de hat ha az ember sztk ba megy.az orvosomnak direk mondtam,h 2 vetelesem vilt mar.azt gondoltam igy "nagyobb" figyelmet kapok.de mostanra h felfogtam,h itthon kell hetfoig fekudnon,h egyaltalan megtudjam van e baba kiakadtam.holnap 10 re megyek egy maganklinikara.ott mar biztonsagban erzem magsm.szigetszentmiklosi sztk meg nem isvtudom mier fogad betegeket,ha ugy sem torodnek veluk. Remelem az ismerosodnel minden rendven,de igazan felhaborito amit irtal.milyen penzehes orvosok vannak!!!
2013. júl. 4. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!