Lehet valamit tenni a nehézlégzés ellen?
Már jó két hete kezdődött, egész nap érzem, hogy nyomódik a tüdőm, mindig nagyokat kell sóhajtanom, hogy jó legyen, éjjel is sokszor kelek emiatt, minimum 10x. Doki annyit mondott, hogy a baba relatíve nagy (3 kg), és nyomja a tüdőt, majd arrébb vagy lejjebb megy és jobb lesz. Már ez a 3. hét, hogy így vagyok, 65kg vagyok, tehát nem is a túlsúly miatt van, valóban a baba nyomja a tüdőmet. De nem lehet tenni semmit, hogy jobb legyen? 36+5 hetes vagyok, még bő 3 hétig kénytelen leszek így lenni egész nap? Nagyon kellemetlen, főleg ha még a meleg idő is rátesz.
Tud valaki ajánlani valamit?
Köszönöm.
Én is így voltam sajnos, én sem tudtam semmit sem tenni. Gyakorlatilag emiatt is hagytam abba a munkát, mert ülve szinte egyáltalán nem kaptam levegőt, borzasztó volt. Sajnos nálam is csak az átvészelés ment...az utolsó hétben talán jobb volt, mikor leszállt a pocakom, talán ebben bízhatsz még, hogy majd ha leszáll, vagy máshogy fekszik, akkor javul...
Az én lányom is nagy volt egyébként, szóval amiatt volt, 4200 g és 58 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!