Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet valamit tenni a nehézlég...

Lehet valamit tenni a nehézlégzés ellen?

Figyelt kérdés

Már jó két hete kezdődött, egész nap érzem, hogy nyomódik a tüdőm, mindig nagyokat kell sóhajtanom, hogy jó legyen, éjjel is sokszor kelek emiatt, minimum 10x. Doki annyit mondott, hogy a baba relatíve nagy (3 kg), és nyomja a tüdőt, majd arrébb vagy lejjebb megy és jobb lesz. Már ez a 3. hét, hogy így vagyok, 65kg vagyok, tehát nem is a túlsúly miatt van, valóban a baba nyomja a tüdőmet. De nem lehet tenni semmit, hogy jobb legyen? 36+5 hetes vagyok, még bő 3 hétig kénytelen leszek így lenni egész nap? Nagyon kellemetlen, főleg ha még a meleg idő is rátesz.

Tud valaki ajánlani valamit?

Köszönöm.

2013. júl. 4. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok sajna. Bár még nem folyamatos, mert csak a 25. héten járok. Én vettem kismamapárnát, azzal minden oldalról kitámaszom magam éjszaka, vagy akár ülve is tudok vele aludni...Nem tudom hogy ez neked is segítene e, mert nekem csak akkor gáz, ha éppen odaúszkál :)
2013. júl. 4. 14:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem ülve, fekve, mindenhogy ez van, éjjel és nappal is.
2013. júl. 4. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmit sem lehet tenni. Próbálkozz, milyen testhelyzetben jobb. Nekem mindenhogy rossz volt. Faros volt és a fejét nyomta a tüdőmbe.
2013. júl. 4. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is így voltam sajnos, én sem tudtam semmit sem tenni. Gyakorlatilag emiatt is hagytam abba a munkát, mert ülve szinte egyáltalán nem kaptam levegőt, borzasztó volt. Sajnos nálam is csak az átvészelés ment...az utolsó hétben talán jobb volt, mikor leszállt a pocakom, talán ebben bízhatsz még, hogy majd ha leszáll, vagy máshogy fekszik, akkor javul...

Az én lányom is nagy volt egyébként, szóval amiatt volt, 4200 g és 58 cm.

2013. júl. 4. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!