Mitől zsírosodik így a hajam, bőröm?
Figyelt kérdés
6 hetes babás vagyok és egyre elviselhetetlenebbül zsírisodik a hajam és a bôröm is, de mindenhol... Arc, dekoltazs, hát. Már sok pattanás is jött rám. A hajamat másnap szinte mosnom kellene, emberek közé nem mehetek már. Szedek hormont, vérzés miatt, attól vagy magától az állapotomtól is lehet ez? Más is van/volt így?2013. júl. 3. 23:37
1/7 anonim válasza:
Az elején nekem is zsírosabb volt, főként a bőröm, de most meg már száraz a bőröm és a hajam is, ritkábban kell mosni annyira nem zsírosodik, szóval van remény, hogy még változik!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszì. Más valaki?
2013. júl. 4. 06:59
3/7 anonim válasza:
Nekem is ez volt, nekem viszont sajnos nem javult hónapokig. A terhesség alatt soha nem látott mennyiségű pattanás lett például az arcomon. Szülés után viszont azonnal elmúlt minden ilyen tünet.
4/7 anonim válasza:
Én ebből tudtam, hogy terhes vagyok... Még tesztet nem csináltam, de 2 naponta hajat kellett monsom. Nem tartott sokáig, kb 3-4 hétig, utána szépen visszaállt. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Részben megnyugtattatok, ha el nem is fog teljesen múlni talán csökken a mértéke majd... :) Igazából most még ez sem nagyon tud zavarni, sőőt. Tudom, hogy azért van, mert itt van velem Ő és ez a legfontosabb!!! :)
2013. júl. 4. 10:47
6/7 anonim válasza:
én elmennék szoliba, de csak 3 percre (vagy a legkisebb egységre), jót tesz a bőrödnek a pattanások miatt és a fejbőrödet is szárítja egy picit, illetve ilyen kis idő nem is ártalmas heti 1-2x. boldog babavárást! :)
7/7 A kérdező kommentje:
De tuti nem ártana, mert inkább ez, mint, hogy ártalmas legyen esetleg... Azért köszi a tippet. ;)
2013. júl. 6. 06:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!