Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33,5 hetes vagyok, kb.2 hete...

33,5 hetes vagyok, kb.2 hete a jobbkezemen az újjaim néha elzsibbadnak, például ha tartom a telefont. Ez valami rosszat jelent, valami baj van? Vagy ez normális?

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem normális, nekem terhesen mindenem zsibbadt. Az ujjaim, a karom, a lábam. Szülés után elmúlik. Üdv 12 hetes km
2009. okt. 16. 13:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is 33+5 hetes vagyok. Még nem tapasztaltam zsibbadást, de hallani sem hallottam ilyenről. Ha még dagadás lenne. Nem hiszem, hogy baj lenne, de azért hívd fel a dokid és kérdezd meg tőle. Ő biztosabbat tud mondani.
2009. okt. 16. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:

SZia!

Nemtudom hogy természetes e de nekem is szokott olyan lenni pl. amikor krumplit hámozok hogy elzsibbad az egyik kezem.Amúgy mindkettő elszokott csak attól függ épp mit csinálok.Ha nem felejtem el jövőhéten úgyis megyek a dokihoz és rákérdezek.

36 hetes km.

2009. okt. 16. 13:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem ez a 32. hetem és én is 1-2 hete vettem észre, hogy egy hosszabb telefonbeszélgetés alatt elzsibbad a kezem, sőt gyakran félálomban is érzékelem, hogy máshogy kellene feküdnöm, mert zsibbadok. Nem tudom én sem, hogy mi okozza, de nem hiszem, hogy gond lenne.
2009. okt. 16. 13:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. Akkor biztos nincs semmi komoly. De azért ha megyek a dokihoz megkérdezem én is mitől lehet.
2009. okt. 16. 13:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem középidőtől volt ilyen, inkább reggel. Nálam egyértelműen a kezdődő vizesedés jele volt.
2009. okt. 16. 13:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt. A doki azt mondta, hogy ez normális. baba úgy fekszik, hogy nyom valami ideget- ha jól emlékszem
2009. okt. 16. 15:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem néha attól zsibbadnak az ujjaim, ha sokáig egerezem a gépnél.... de nem mindig csinálja... nekem még fel sem tűnt, hogy ez gond lenne...
2009. okt. 16. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!