Szerintetek gáz ez a név?
szerintem jól hangzik egyben kimondva
lehet Bellázni :-)
és mi az a Barátok közt?????
Szép név, hogy Varga Izabella.
Én még életemben nem láttam Barátok közt-öt, úgyhogy nem is tudom, hogy van vagy nincs benne Varga Izabella.
És most őszintén, ki nem sz.arja le a Barátok köztöt.
Nagyon szép név, adnám is a lányomnak. A Bella becézés nagyon tetszik nekem is.
A BK-ről meg annyit, hogy eleinte lehet hogy mindenkinek az fog beugrani róla, de gyorsan elfelejtik. A kisfiunk akkor kapta a Botond nevet, amikor az még szerepelt a sorozatban. A gyerkőc neve össze fog forrni a személyiségével, a sorozat pedig előbb-utóbb úgyis megszűnik.
Nekem nagyon tetszik. Volt az egyetemen egy csoport társam ő volt Izabella. Mindenki Izának vagy Izinek hívta. Nagyon aranyos, jó fej csajszi volt. Nekem azóta kedves ez a név.
Nagyon tetszik a Varga mellé is. Nem romás. És ha Barátok köztben is van egy ilyen hölgy? Akkor sincs semmi. Az emberek gyorsan elfelejtik, akiben van egy kis intelligencia az nem fog megjegyzést tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!