Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek gáz ez a név?

Szerintetek gáz ez a név?

Figyelt kérdés
A vezetéknevünk Varga, és mindenki Izabellának szeretné hívni a pici lányunkat. Nekem is nagyon tetszik, de a Barátok közt miatt kicsit vonakodom tőle.....Meg azt mondták hogy khm.....romás név. Szerintetek?
2013. júl. 3. 14:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne, nem gáz, és szerintem nem is romás. De nekem személy szerint nem tetszik az Izabella név.
2013. júl. 3. 14:37
 2/13 anonim ***** válasza:

szerintem jól hangzik egyben kimondva

lehet Bellázni :-)

és mi az a Barátok közt?????

2013. júl. 3. 14:39
 3/13 anonim ***** válasza:

Szép név, hogy Varga Izabella.

Én még életemben nem láttam Barátok közt-öt, úgyhogy nem is tudom, hogy van vagy nincs benne Varga Izabella.

És most őszintén, ki nem sz.arja le a Barátok köztöt.

2013. júl. 3. 14:43
 4/13 anonim ***** válasza:

Nagyon szép név, adnám is a lányomnak. A Bella becézés nagyon tetszik nekem is.

A BK-ről meg annyit, hogy eleinte lehet hogy mindenkinek az fog beugrani róla, de gyorsan elfelejtik. A kisfiunk akkor kapta a Botond nevet, amikor az még szerepelt a sorozatban. A gyerkőc neve össze fog forrni a személyiségével, a sorozat pedig előbb-utóbb úgyis megszűnik.

2013. júl. 3. 14:46
 5/13 anonim ***** válasza:
Ja és a másik. Nem a sorozatban van a V.I., hanem a színésznő valódi neve ez. Aki függő, annak Ő úgyis Balogh Nóra, aki meg képes józanul gondolkodni, az nem tesz erre megjegyzést.
2013. júl. 3. 14:47
 6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, akkor ok. :) Ja, megkaptam már, hogy biztos amiatt a hülye vámpíros film miatt lesz Izabella :)))))) Sem a BK-t, sem ezt nem nézem én sem, úgyhogy azt sem tudtam miről beszélnek először :)))
2013. júl. 3. 14:52
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik. Volt az egyetemen egy csoport társam ő volt Izabella. Mindenki Izának vagy Izinek hívta. Nagyon aranyos, jó fej csajszi volt. Nekem azóta kedves ez a név.

Nagyon tetszik a Varga mellé is. Nem romás. És ha Barátok köztben is van egy ilyen hölgy? Akkor sincs semmi. Az emberek gyorsan elfelejtik, akiben van egy kis intelligencia az nem fog megjegyzést tenni.

2013. júl. 3. 15:34
 8/13 anonim ***** válasza:
és amúgy sem lesz örökké barátok közt (bár ki tudja :D )
2013. júl. 3. 15:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, köszönöm :) Tök jó, hogy a trollok elkerültek :) Akkor most már megerősítettetek, hogy így "látatlanban" is jó név :)Köszi mindenkinek!
2013. júl. 3. 16:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Jó párosítás, szép, hangzatos. Teljesen összeillik. Mire a leányka nagy lesz, addigra az a színésznő tán nem is lesz aktív. Ha meg igen, hát nagy ügy. Nem hiszem, hogy ez csúfolódás alapját képezhetné. Egyébként az Izabella szép név. Nálunk a Bella volt esélyes, de a párom megvétózta, neki nem tetszik. Így más névre tettük le a voksunkat. :) De ez így jól hangzik. Ha nektek tetszik, miért is ne? :)
2013. júl. 3. 20:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!