Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi idő alatt lett meg az...

Mennyi idő alatt lett meg az amniocentézis eredményetek?

Figyelt kérdés
Én Szegeden már több, mint 4 hete várok rá. Másnak is ilyen sokára csinálták meg?
2009. okt. 16. 08:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem 3 nap volt.Igaz,én a Telki khzban csináltattam,ők Prágába küldik ki az anyagot,ahol egy újfajta(fluoreszkáló) módszerrel elemzik.Én a 4 hetet se bírtam volna ki...
2009. okt. 16. 09:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Én már tejlesen ki vagyok akadva és nem is túl kedvesek, akiknél szoktam érdeklődni, a pocakom meg csak nő, de senkit nem érdekel. Csak azt nem értem, hogy másnak miért tudják 3 hét alatt elvégezni, nekem meg 5 kell hozzá? És Szegeden miért nem ezt az új vizsgálati módszert alkalmazzák.
2009. okt. 16. 09:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Kedves 1. válaszoló, Te fizettél ezért és ha igen mennyit kellett?
2009. okt. 16. 09:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez jó jel,illetve az,hogy ha valami baj lett volna,már hívtak volna előbb.Egyszer egy fórumon olvastam,hogy a kismamák azzal nyugtatták egymást,hogy ha 2 hét alatt nem telefonáltak nekik,akkor nincs baj.
2009. okt. 16. 10:23
 5/12 A kérdező kommentje:

Épp ezen gondolkoztam, de most még rá sem néztek a genetikai állományra.

Különböző eljárások után kezdik tenyészteni a sejteket, majd egy bizonyos fázisban leállítják, akkor szédszedik, rendezik a kromoszómákat és utána mondanak róla véleményt. És az már az eredmény. Szerintem korábban csak azt tudják megmondani, hogy egyáltalán a levett magzatvízben lévő sejtek használhatóak-e a vizsgálathoz. Vagy nem jól gondolom?

2009. okt. 16. 10:45
 6/12 A kérdező kommentje:
Mire eredményem lesz, 24 hetes leszek, gondolhatjátok, hogy mennyire ki vagyok. Jó hogy nem mondják azt, hogy nyugodtan hordjam ki, ha beteg lesz, legfeljebb otthagyom a kórházban.
2009. okt. 16. 10:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne idegeskedj,ha nem lenne jó az eredmény,már rég telefonáltak volna.Nekem 4 hét múlva kellett mennem az eredményért .
2009. okt. 16. 12:00
 8/12 A kérdező kommentje:
Kedves vagy, hogy nyugtatsz, de az előbb írtam, hogy még csak az a biztos, hogy van mit kiértékelniük, de hogy az mit mutat, azt még nem tudják.
2009. okt. 16. 12:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok.Én bp.-i vagyok,és először integrált tesztre mentem a Magzati Diagnosztikai Központba.Az eredményem pozitív lett-1:120 a Down kórra-ráadásul elmúltam 35 éves...itt van arra lehetőség,h 5000 ft-al többet fizess(ezt általában mindenki megteszi)és amennyiben pozitív az eredményed és bevállalod az amniot,akkor azt ingyen megcsinálják neked a Telki magánkhzban.Vagyis a sok 5000 ft-Ból fizetik ki a különben 170 ezer(!) ft-ba kerülő vizsgálatot.Szval nekem csak 5000 ft-ba került.A bánásmód,a körülmények,a kiszolgálás 5*-os volt,mondanom se kell.3 nap múlva hívott a doki,h minden oké,negatív az eredmény.A kisfiam már 17 hós,és makk egészséges.
2009. okt. 16. 12:45
 10/12 A kérdező kommentje:
De irígyellek! Olyan gyorsan tötréntek nákunk az események, hogy nem volt időm utána nézni, de biztos inkább felutaztam volna Bp.-re, ha ezt előre tudom. Rendkívül etikátlannak tartom az itteni helyzetet.
2009. okt. 16. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!