Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehetett ez az erős...

Mitől lehetett ez az erős sötétsárga (halványbarna ) folyás?

Figyelt kérdés
Hétvégén volt egy kevés vérzésem(a wc papiron látszott csak)Másnap kevés barnás folyás és elmúlt.Voltam vele orvosnál,megnézték a babát uh-n,nagyon szépen fejlődik,teljesen védve van ,nincs semmi baj.Azt mondta lehet a haematomám távozott,mivel az eltünt.Erre tegnap este egy erös sárga folt volt a betétemen,kicsit megijjedtem,de azóta sincs semmi.Lehetséges hogy a barnázgatás utáni kis tisztulás volt,igy pár nappal később még?Orvoshoz nem megyek mivel mondta,hogy feküdjek,szedem a duphastont.Azt mondta csak akkor menjek klinikára ha megindulna erős vérzés.Szombat óta fekszem.Tudtok valami tanácsot adni?Volt már valaki igy?Előre is köszönöm 9+5 hetes vagyok.
2009. okt. 16. 08:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is volt vérzésem a terhességem ezen időszakában,kaptam

utrogestant és fekvésre lettem ítélve,ezt be is tartottam és nem lett semmi probléma most 33 hetesek vagyunk!

Ne aggódj és pihenj sokat és ne olvasgass terhességről szóló rémtörténeteket:-)!!!!!Jó egészséget kívánok nektek!!!

2009. okt. 16. 09:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyos vagy,én is betartom a fekvést,remélem ha betöltöm a 12 hetet,már kimozdulhatok majd.Csak aggódom ha igy megjelenik ilyesmi folyás,de gondolom akkor más is van igy.Boldog babavárást!
2009. okt. 16. 09:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem a 12. héten derült ki, hogy az 5. hét óta tartó vérezgetésemet és a véres folyásokat egy méhszájra nőtt polip okozta. A baba jól van, vérömlenynek nyoma se volt egyik UH vizsgálaton se, szépen fejlődik.

Feküdj, pihenj sokat, és semmiképpen se izgasd fel magadat, az árthat is. A fekvés és a gyógyszer minden, amit az orvosok fel tudnak írni, hogy megmaradjon a babád, de ne aggódj: a legtöbb nő, aki a terhessége elején vérezget, később egészséges babát szül.

2009. okt. 16. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!