Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti együttlét...

Kerria kérdése:

Terhesség alatti együttlét után pici vér a wc-papíron. Bajt jelent?

Figyelt kérdés
Nem vérzés, mert a tisztasági betéten semmi jele, de wc-zés után a papír egy picit (2 pötty) véres volt.. 24. héten járok. Eddig az orvos nem mondta, hogy kerüljük a szeretkezést. Volt valaki hasonló helyzetben? Mit gondoltok mi lehet ez?
2013. júl. 1. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
En nem allithatom tutira, mert nem vagyok tapasztaltabb, mint Te. De ha tenyleg csak ket csopp, akkor egy kis mechanikai serules lehet. Azert en tuti beugranek a dokihoz es elmondanam neki. Lehet, h ez tulzas, de igy lennek nyugodt.
2013. júl. 1. 19:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Szerdán megyek hozzá! Mivel csak akkor volt, és tényleg csak annyi, így emiatt azt mondta nem kell aggódni. Meg annyit mondott még, azt nevezzük vérzésnek, amikor a betét is az lesz.

Csak nyugtalan vagyok. Azóta mozgott már a baba, így ezt jó jelnek veszem, de azért aggódom :s

2013. júl. 1. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze senki nem tudja neked biztosra megmondani,hogy mitől lehet és baj lehet-e.Csak leirom neked az én tapasztalatom:sem megijeszteni,sem nyugtatni nem akarlak :)

Én 31.hétben vagyok,a párom külföldön dolgozik,másfél hónap kint,pár hét itthon,az első alkalommal mikor együtt vagyunk én mindig vérzek egy icipicit,pont ugy mint te,csak a wc papiron kicsike vér,és semmi több,bár 2 alkalommal óriásian megijedtem,sirtam is :) Dokival is beszéltem azóta többször,kórházat is meglátogattam,azt mondta feküdjek be megfigyelésre,de semmi probléma,kórházban is azt mondták,hogy én is és az orvosom is csak tulzottan megijedtünk :) Anno anyukám is igy volt a 9 hónap alatt 1x.Mondjuk azóta mióta ez 2-3 alkalommal megtörtént velem,kötelező a pihenés és ne erőltessem meg magam házimunkával ,stb.De az együttlét továbbra sem tiltott :)

2013. júl. 1. 20:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Megnyugodni teljesen csak majd a doki vizsgálása után fogok, de jó tudni, hogy nem egyedül járok/jártam ebben a cipőben.

Nagyon örülök, és köszönöm, hogy megosztottad velem a saját történetedet,ilyenkor ezek a legjobbak.

2013. júl. 1. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én is pont 24 hetes voltam, amikor férjemmel együtt voltunk. Másnap reggel ilyen véres-nyálkás valami jött ki belőlem. Azonnal mentünk orvoshoz. Szerencsére semmi bajunk nem lett az ijedtségen kívül. :)

Kérdezte az orvosom, hogy együttlét miatt vérezhettem? Mondtam, hogy valószínű, és erre azt mondta, hogy az a szerencsésebb eset. Pihenést javasolt meg mivel elég kemény volt a hasam, több Magne b6-ot. Nem tiltott el a házas élettől minket :)

Boldog babavárást!

36+4 hkm

2013. júl. 1. 20:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm!

Remélem nálam is csak hasonló lesz... második baba, és az elsőnél nem volt ilyen gond. Jó, mondjuk szinte minden más most mint az elsőnél, de remélem tényleg "csak" valami kis dolog, és babónak meg nincs semmi baja.

2013. júl. 1. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!