36 hetes uh-n a pici lányom méretei a következők: BPD: 91mm, AC: 327 mm, FL: 71mm. Jók ezek az értékek? Ilyen méretekkel mekkora babáitok születtek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 16:42
1/5 anonim válasza:
A kalkulátor szerint most 48cm és 3008g a lányod. :) Persze ne vedd ezeket 100%-ra, mert az uh-n sem mérnek mindig tökéletesen pontosan, és természetesen még nőni fog odabent. :) Amúgy ezek abszolút jó méretek!
2/5 anonim válasza:
Ne haragudj az off-ért, de melyik az a kalkulátor?
4/5 anonim válasza:
Hasonló méretek mellet nekem 3600-3700 grammos babát saccoltak :) Meglátjuk...
5/5 anonim válasza:
Az én adataim bpd 92 fl 72 36 hetesen.Nem akarlak megijeszteni de a sógórnőm most szült az én adataimmal teljesen egyforma volt neki is 36 hetesen és 3700 gramm lett a lány én is félek már kétszer szültem de ők 3000 alatt voltak ,remélem nem fog nagyon fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!