Mitől lehet az Utrogestan szedése mellett is barnázgatás?
Az utrogestan csak abban az esetben segit ha neked nincs elegendo progeszteron hormonod ami segit megtartani a babat. Ha barmi mas gond van (genetikai, kormoszoma hiba...) az utrogestan nem segit. En 8 hetesen barnazgattam, senki nem tudta megmondani mitol van. A hormonom is rendben volt 3-szor vettek vert, mehjszajjal is mindent rendben talaltak, hematomam sem volt ami urult volna stb. megis barnazgattam aztan egyszercsak megszunt es azota is minden rendben. Van olyan, hogy egyszeruen nem tudjak mitol van es megszunik. Az utrogestant csak biztos ami biztos alapon szoktak adni mert artani nem art. Inkabb adnak a kismamaknak mert hosszu idobe telne amig vervetellel kideritik mindenkinel, hogy kene nekik hormon potlas vagy sem igy aki barnazik az kap akkar az a baj akkar nem. Szerintem ha nem szunik meg a barnazas, vagy latod, hogy erosodik akkor mindenkeppen menj el dokihoz. Nem jelenti, hogy barmi gond lenne de te is megnyugszol ha megvizsgal es mindent rendben talal. Ha csak neha jon elo es nagyon keves akkor szerintem egy ido utan meg fog szunni. Nekem sem volt nagy mennyiseg, csak eppen egy kis barnas folyas de ez eltartott legalabb egy hetig.
Boldog babavarast
22 hetes kismama
Nekem a 8. héttől kellett szednem 3x2-vel a 12. hétig és a barnázás szinte napra pontosan a betöltött 12. hétig megvolt. A dokim rendszeresen nézett uh-on és a baba szépen fejlődött a 12+4 hetesen a kötelező uh-on is a korától fejlettebb volt és megtudtuk hogy kisfiú. Azóta is jól van.
37 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!