Mikor éreztétek először a babátok mozgását?
Szia!
Először 17 hetesen, aztán 2 hétig semmi, majd rendszeresen minden nap a 20. héttől!
16 hetesen
onnantól napi szinten nyomatja, mint egy kis motolla :)
Szia!
A babám a 15. hét elején mozdult először és azóta folyamatosan mozog. Persze, az elején olyan kis aranyos volt, néha nagyon kellett koncentrálnom, figyelnem, hogy merre is van. Aztán a 18-19. héttől egyre erősödött. Az első "hullámzását", bukfenceit a 23. hét után csinálta. Azóta...pfff... szééééétszed :) Tegnap a köldökömet gyilkolászta :) De imádom, örülök neki, akarom is érezni!!!! (jah, majd ha elkezd csuklani....azt annyira nem szeretem...)
Gondtalan babavárást!!!!!!
27 hetes kismami
Szia!
első baba 20hetesen
második baba 15hetesen
A 18-dik heten ereztem eloszor de csak akkor ha pihentem es ra koncentraltam. Napkozben amikor jarkaltam, tettem-vettem, a dolgok elvontak a figyelmem akkor nem tunt fel. Aztan a 19-dik hettol mar rendszeresen erzem a babat. Most 22 hetesen mar a ferjem is erzi ha jokor teszi oda a kezet. :)
Boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!