Még csak 5 hetes babás vagyok, az elejétõl sokszor pisiltam, de pár napja szinte óránként vagy sûrûbben kell. Nagyon rossz. Az alhasam fajdigál, a doki szerint nem ettôl... Lehet, h mégis, mert felfáztam? Pedig nagyon vigyáztam magunkra. Ti, h voltatok ezzel?
Háziorvossal kedden nézetem meg a vizeletem...
2013. jún. 30. 17:27
1/6 anonim válasza:
Mennyit iszol? Én is sűrűn járok, de én elég sokat iszom, régebben is sokat ittam, pontosabban megittam az ajánlott 2,5 litert (de ahogy láttam, a környezetemben senki nem iszik ennyit).
2013. jún. 30. 17:47
2/6 A kérdező kommentje:
Egy liter körül, rossz folyton menni, ezért sem ittam a napokba többet, de gondolkoztam, bármi az oka ennél többet kellene innom. Te milyen gyakran mész?
2013. jún. 30. 17:57
3/6 anonim válasza:
Én kb. a 7-8. héttől fogva járok óránként pisilni. Sőt, sokszor előfordul, hogy 15 percre nem merek elindulni itthonról anélkül, hogy ne pisilnék, mert különben bepisilnék... A legkellemetlenebb este, mert egyszer pisilek alvás előtt, majd álmomból felkelek 2-szer éjszaka, majd hajnalban 4-5 felé. Nekem mindig sikerül pisilni is, de pl. barátnőm terhessége idején többnyire csak inger érzett. A dokim azt mondja, hogy pont a húgyhólyagomon fekszik a babám.
17+5 hKm
2013. jún. 30. 18:12
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor talán nálunk is normális jelenség ez... Az alhasatok, hólyagotok nem fáj ilyenkor? Én mint ha azt érezném.
2013. jún. 30. 18:31
5/6 anonim válasza:
3-as vagyok. Nekem nem fáj a hólyagom, de nagyon kellemetlen az állandó pisilés. Ja és ami még vele jár, hogy pisi után azt hiszem, hogy vége, de még mindig pötyög pár csepp....ez sokkal nagyobb odafigyelést igényel, mint korábban.:D
2013. jún. 30. 19:29
6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi, akkor kitartást és jó egészséget Nektek! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!