Ez mitől van? Lehet, hogy elmegy a baba? Mit szedjek terhesség megőrzésére?
Figyelt kérdés
Pár hetes terhes vagyok.(5 hét) Ma reggel a hüvelyváladékom enyhén rózsaszín színű volt. Nekem eddig mindig csak a menzi előtt 1-2 nappal volt ilyen. Ez előfordulhat terhesség alatt és ha igen mitől? Vagy elképzelhető, hogy elmegy a baba?2009. okt. 15. 13:37
1/7 anonim válasza:
Sajnos ha el akar menni a baba, akkor nem nagyon tudod megakadályozni. Annak mindig van valami oka. DE! Nem így kell nekiindulni!!!
Pozitív gondolkodás!
Mindenképpen keresd fel a dokidat, talán ír fel utrogestant. Emellett pihenj, pihenj és ne stresszeld magad, mert az árt legtöbbet!(:
2/7 anonim válasza:
Nekem most volt ilyen a hétvégén,még kevés vér is volt,de hál istennek semmi baja a babának.Ha meg tudod oldani feküdj amennyit tudsz,mert erre az a gyógyszer.Drukkolok hogy ne legyen baj!
3/7 anonim válasza:
amikor 6 hetesen barnázni kezdtem, úgy megijedtem, hogy azonnal programáltattam magamat másnapra a dokihoz. Kaptam tőle Utrogestant, a 16. hétig szedtem. Jobb, ha lát egy orvos, bár most látom, még elég korai a terhességed. Reggel óta nem volt semmi? Feküdj, pihenj sokat és ha 1-2 napon belül nem múlik, akkor menj orvoshoz
4/7 anonim válasza:
Kegyetlen lesz, de ha el akar menni, el fog. És inkább most menjen, amikor még nem alakult ki a méhlepény. Nemrég estem túl hasonlón, ikrekkel. Ám te még nem biztos, h úgy jársz mint én. Nagyon sokat pihenj, és vedd komolyan, mert csak úgy működik. Vannak akik vérezgetnek az elején, sőt van aki menstruál végig. Pihenj amennyit tudsz és ne idegeskedj feleslegesen. Véletlenek nincsenek.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsaitokat! Mindenképp pihenni fogok és próbálok nem idegeskedni. Egyébként holnapra van időpontom UH-ra, majd meglátjuk ott mit mondanak.
Még egyszer köszönöm!
2009. okt. 15. 16:13
6/7 anonim válasza:
Hát én nem várnék holnapig... Mi barnázuáskor azonnal mentnk az ügyeletre. Azt mondta a doki, jó, hogy hamar jöttem, mert ilyenkor még, ha a progihiány a baj, akkor lehet segíteni! Nekem ár sajnos nem lehetett, bár a pocakomban volt még egy jó ideig, de nem úgy fejlődött, ahogy kéne... Sosem jó a barnázás, úgyhogy azonnal doki!
7/7 anonim válasza:
Miért ide írsz? Ilyen esetben azonnal orvos!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!