Volt akinek nagyon hamar kezdett nőni a pocija és 12 hetesen már szépen kivolt gömbölyödve?
Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 10:07
1/12 anonim válasza:
Látszott már igen, de lehet csak nekem tűnt fel. Második baba.
2/12 A kérdező kommentje:
nekem is második baba és szépen látszik már most 12 hetesen. vékony alkat vagyok egyébként! :)
2013. jún. 30. 10:11
3/12 anonim válasza:
Én ducin kezdtem a terhességemet anno, első baba volt és mégis 11 hetesen már le sem tudtam volna tagadni mások előtt sem, hogy kismama vagyok.
És nekem végig hatalmas pocakom volt a terhesség korához képest, a végén szabályosan úgy néztem ki, mintha egy hordót nyeltem volna le.:)
Mondjuk szép nagy fiam is született.:)
4/12 A kérdező kommentje:
nekem az első terhességem során is így volt.mindenki kérdezte hogy két babám lesz? :) akkor a kisfiam 3780grammal 54cm-rel született :)
2013. jún. 30. 10:22
5/12 anonim válasza:
12. héten nekem is vot minipocim:-) de ezt csak a párom, anyum és én vettük észre!:-)
27+2hkm
6/12 A kérdező kommentje:
de jó sorozat :D javítok akkor nekem is ilyen minipocim van még :)
2013. jún. 30. 10:25
7/12 anonim válasza:
Hajaj gyűlnek a képek:-) majd 30. héten tovább megy:p
Szerintem Te is készíts ilyet, annyira mulatságos és jó visszanézni:))
8/12 A kérdező kommentje:
már annyira kedvet kaptam hozzá hogy az első 12.hetes képem már kész is :D tényleg nagyon jó!
2013. jún. 30. 11:16
9/12 anonim válasza:
Akor nemmhiábavalóan linkeltem:P kár, hogy nem egy ruhában csináltam, vagy topban...de most már mindegy:))
Szerintem látványosabb, ha egy ruhában vagy topban készíted végig:P neked is hasonló pocid van???:)
10/12 A kérdező kommentje:
igen a 12 hetes ami most van olyan mint a te képeden :) nagyon büszke vagyok rá :D mégegyszer köszi az ötletet!!
2013. jún. 30. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!