Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a lánynévről, hogy Amélia?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik és nem tudom kiverni a fejemből,de a férjem és más is amikor mondtam nekik azt mondták,hogy az Amália jut eszébe egyből és egy teltebb asszonyság!Szerintem meg annyira gyönyörű a hangzása!
2013. jún. 29. 18:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az első lányunk Kincső lesz :) A második Angéla :)

Mivel nincs babánk, így max. csak tervezgetünk, de ez a két név, ami a leginkább tetszik mindkettőnknek.

Amélia nekem nem tetszik, tök erőltetett hangzása van, vannak sokkal szebb női nevek. Nem mondom, hogy nem szép, meg ha Nektek tetszik, akkor hajrá, bár férjeddel kell egyetértenem. Lehet, hogy vezetéknévvel más hangzása lenne.

2013. júl. 2. 09:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik, szép a hangzása :-)

A betűs névről hirtelen az Amíra jut eszembe, szomszéd kislányt így hívják :-)

2013. júl. 2. 13:23
 13/14 Ananke ***** válasza:
Nekem tetszik nagyon!!!Szerintem csak a férjed véleményére adjál,vele beszéld meg.Más véleménye ne érdekeljen,a ti kislányotok lesz.Majd megszokják!Ha kislányom születne én a Gerda nevet adnám neki magam után,mert nagyon tetszik :)
2013. júl. 2. 13:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem gyönyörű név és ezt férfiként mondon
2024. júl. 2. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!