16 hetes terhességnél mennyit híztatok?
Figyelt kérdés
én 1 kg2013. jún. 29. 10:38
1/13 Ananke válasza:
Szia!
Én holnap leszek 22 hetes,de még mínuszba van a súlyom.
2/13 Adri1616 válasza:
Én se híztam addig semmit. Most 24+5 hkm vagyok és 1kiló plussznál tartok.
4/13 anonim válasza:
Semmit. Most 21+2 vagyok, sajnos 1 kiló pluszban. (Azért sajnos, mert túlysúlyos vagyok, és nagyon vigyázok, hogy ne hízzak, de úgy látszik nem eléggé.)
5/13 anonim válasza:
addig semmit.a 20. héten +2kg volt rajtam,a vége 17 lett.A lányomnál 20.héten 5kg volt rajtam,a vége szintén 17kg lett
6/13 anonim válasza:
A 16. heten 3kg volt rajtam. Holnap leszek 23 hetes eddig 5 kg a plusz. :-(
7/13 anonim válasza:
Én a 24.hétben vagyok, -3kg...
Teherbeesés előtt voltam 67 kg, terhesség legelején (hányás és rosszullét nélkül) leszaladt 62-re, a héten mértem 63,6 kg-ot.
Az első gyerekemmel is fogytam az elején, de vele hamarabb elkezdtem hízni, és a vége 12 kg lett.
Most szerintem nem lesz ennyi.
8/13 anonim válasza:
Én is 1 kg-t híztam eddig. 16+3 km
9/13 anonim válasza:
19.hétben vagyok egy kilóval kevesebb vagyok a ki indulási súlyomnál(sok hányás)
10/13 anonim válasza:
Semmit. Talán még kevesebb is voltam 1 kg-mal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!