Mennyit hiztatok az elso terhessegnel? Es mikortol kezdodik a hizas?
Én a 25.hét körül kezdtem el hízni és sikerült is a végére 20 kg-ot felszedni:-)
A 25.hétig semmit nem híztam:-)
Én 20-at szedtem fel és 38+3 hetes vagyok. Remélem több nem jön már fel :) 17. hétig +2kg, utána 21. hétig már +8-nál tartottam....
Egy hónap alatt 6 kiló volt a rekord az 5. hónapnál. Utána már "csak" 3-4 kg jött havonta :D De nem érdekel, majd lemegy.
én összesen híztam a végére 14kilót!mire betöltöttem a 16.hetet már rajtam volt 5kiló plusz,ugyh rám is szólt a védö nénink,h vigyázzak ha nem akarok 20kiló töblettel szülni menni:-)!én mondjuk a 3.és a 4.hónapra szedtem fel ezt a súlypluszt,mert abba maradtak a rosszullétek a wccsésze ölelgetés és utána a falási vágy tört rám
szerintem az nem gond,h még nincs súlytöbleted,majd jön az amint a baby is elkezd szépen növekedni
Szia!
24 hetes vagyok és már 10 kg-t híztam! 12 hétig 4-et utána 5 hétig semmit azóta 6 kg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!