Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha sokat mozog a magzat?

Baj ha sokat mozog a magzat?

Figyelt kérdés
30.hétben járok és rengeteget mozog főleg este amikor már lefekszem és azt szeretném tudni hogy ez rosszat jelent?Volt valaki aki még hasonló helyzetben volt?
2013. jún. 27. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
nem jelent semmi rosszat.A kisfiam is sokat mozgot,ez kint is megmaradt :D A kislányomat szinte nem is éreztem ő kint is nyugodt.
2013. jún. 27. 15:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmi rosszat nem jelent, és legalább tudod, hogy minden rendben van!

Az én kislányom is rengeteget mozgott egész végig, sőt amikor elfojt a magzatvíz akkor is ugri- bugri Volt odabent:)

Lassan három éves, és örökmozgó idekint is:)

2013. jún. 27. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy baj! Az a jó, ha mozog, mert ha mozog, akkor minden rendben van. :)

A mi pocakbeli albérlőnk állandóan mozog, fészkelődik, kidugja a lábait, feszeng, csuklik, csoda, ha éppen pihen. Most is éppen dorbézol és csuklik. :)

Én a 16. héttől kezdve érzem a mozgását, és így már eléggé megtanultam értelmezni a jeleit: mikor zavarja valami (agresszívabb, erősebb, célzott rugdalás), mikor vevő a játékra (akkor nem rúg nagyot, de "birizgálásra" reagál), mikor hagyjuk békén (elhúzódik, ellenkező irányba feszül), stb. Ebből kiindulva sejtem, hogy mikor hogyan érezheti magát és minden rendben. (Ha nem mozog, mert kifárad, én jobban aggodalmaskodom.)

Egyébként a babák leginkább este aktívak. Szerintem, ezt 10-ből 9 kismama alátámasztja.

Szóval csak nyugalom, minden rendben van! :)

32 hkm

2013. jún. 27. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Az nagyon jó dolog, hogyha sokat mozog.

Bár én az első babánál 11 héten észre vettem hogy mozog, és ez meg is maradt a szülésig :) most már 4 éves a kislányom,de örök mozgó!

2013. jún. 28. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!