Ugye nincs baj?
Figyelt kérdés
Szóval 2hete teszteltem egy gyönyörű pozitívat,ami egyre csak erősödött...voltak émelygések, 2x hánytam reggel,gyakori pisilés,de egyik sem volt vészes..most viszont 2napja,csak ritkán van pici hányinger,vagy egyáltalán...a melleim sem fájnak már annyira,csak alváskor..viszont még mindig mensi szerű görcseim vannak,amik olyan pár másodpercesek csak és esténként nagyon húzódik a hasam...ugye nem lehet baj?holnap megyek az első vizsgálatra,de már nagyon aggódom :( volt valakinek hasonló?2013. jún. 27. 12:56
2/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy nálad lehet-e baj ebből, de én mind a 9 hónapot végig görcsöltem. A hányinger pedig olyan, hogy valaki végig rosszul van, és van olyan aki pedig meg sem érzi.Lehet, nálad ennyi volt csak a reggeli rosszullét. Próbálj megnyugodni, mert ha idegeskedsz az nem jó se neked,se a picinek (Ha idegeskedtem jobban görcsöltem). Remélem minden rendben lesz veletek.
3/8 anonim válasza:
Valószinüleg minden rendben van! Ezek teljesen általános tünetek, azt szoktük mondani amíg nem vérzik valaki addig valoszinüleg nincs baj! A húzódás attól van hogy nő a méhed! A tünetek meg van akinek egyátalán nincs van akinek van van akinek hol van hol nincs, örülj neki hogy nem vagy nagyon rosszul!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :) Nagyon parás vagyok mindenben egyébként is,de most főleg,mivel p.m alulműködésem van autoimmun eredetű és hát még nem kaptam erősebb gyogyit,mivel még nincsenek meg az eredmények :/ félek nagyon,pedig tudom,hogy ez a tünemény nagyon jönni akar,hiszen alig kezdtünk bele a próbálkozásba és máris pozit teszteltem :)
2013. jún. 27. 14:07
5/8 anonim válasza:
Gratulalok!:) Nekem is igy voltaka rosszulleteim az elejen.Par napig hanyinger/hanyas aztan par napig semmi,aztan hirtelen ujra minden..:) En is megijedtem parszor de aztan megszoktam,en meg a 20.het korul is hanytam ugy hogy rosszul se voltam,csak ugy jott..:) Szoval ez teljesen valtozo hogy kinek hogy..32hkm
6/8 anonim válasza:
Na?Voltál orvosnál?Mit mondott,mekkora a pici? :)
7/8 A kérdező kommentje:
Igen voltam, a pici 2mm ,de szívhang még nem volt...aggódom is,mert 6hetesen szerintem kicsi a 2mm,de nem mondta,hogy baj van :/ szerintetek?
2013. jún. 30. 15:55
8/8 anonim válasza:
Nem kicsi a 2 mm. Szívhangot ilyenkor elég nehéz hallani, szupi gép kell hozzá. Ne aggódj, nem lesz semmi baj, a méret meg tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!