Ugye az nem jelent problémát?
Figyelt kérdés
Multhét csütörtökön voltam orvosnál akkor néztek szivhangot és azt mondta fent helyezkedik el a babóca(a gyomrom körül) De pár napja nagyon lent a "kijáratnál" érzem mozogni és nem anyit amenyit szokott, hanem kevesebbet. Lehetséges, hogy most nem fent hanem lent helyezkedik el?Ez ugye nem probléma ha lent érzem?És én ugy vettem észre mintha egyszer kisebb másszor nagyobb a hasam.Ti is voltatok így? 25 hkm2013. jún. 27. 10:08
1/2 anonim válasza:
Igen, voltam, attól függött, mit ettem. Az én babám is úszkál össze-vissza, mindig máshol érzem, hol a lábával bököd felül. hol a kezével.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. jún. 27. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!