Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha nem mozog túl sokat a...

Baj ha nem mozog túl sokat a babám?

Figyelt kérdés
35 hetes kis mama vagyok,amikor kisebb volt sem vitte tulzásba,és mostánában is három időpont van egy nap amikor aktivabb. mennyit kell mozogjon,hogy az normálisnak számitson?
2013. jún. 27. 06:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Engem azzal nyugtatnak hogy ilyenkor mar lustabbak,keves a helyuk..Az en babam is nagyon el lustult,es o se volt elotte se olyan nagyon aktiv,de most..(Nalunk nem a melegtol,en Skociaban elek).Azt mondjak ha 10szer meg tudod szamolni az mar jo,es akkor nincsen baj.32hkm
2013. jún. 27. 07:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Örülök és megnyugtat, hogy másnak is van "lusta" babája!

A fiam 8 évvel ezelőtt kirúgta az oldalamat, most kislányt várok és jó, ha napi három alkalommal méltóztatik bejelentkezni. Többször a frászt hozza rám, mondjuk kissé túlaggódós is vagyok, de szerintem nincs okod az aggodalomra. Ha a vizsgálatokon minden rendben van, miért is kellene aggódni, nem? Most 27 hetes vagyok.

Nekem volt olyan napom, hogy nem tudtam megszámolni talán kétszer se, nemhogy 10szer! Meleg van, frontok vannak, van még helye, úgy van éppen fordulva, többet alszik...millió oka lehet.

2013. jún. 27. 10:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,az en kis lustasagom is kislanya vizsgalatokon minden rendben volt eddig,jo hogy nem vagyok egyedul.A tul aggodas pedig ram is jellemzo
2013. jún. 27. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!