Tetszik nektek a Dorina név?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 11:14
21/25 anonim válasza:
Engem is Dorinának hívnak és orvosnak tanulok,szóval-ha ez befolyásol-nem csak elkényeztetett hülye libák kapják ezt a nevet. :)de tényleg sokat számít,hogy ki jut elsőre eszünkbe erről a névről.
22/25 anonim válasza:
Attól még lehet valaki eszes, hogy elkényeztetett hülye liba :)
23/25 anonim válasza:
Komolyan elhiszitek, hogy az ember műveltsége, intelligenciája, szépsége, személyisége attól függ, hogy a szülei hogyan nevezik el? NEVETSÉGES...
24/25 anonim válasza:
22-es ebben igazad van. Igen,lehet,mint ahogy az Annák, a Máriák is lehetnek "elkényeztetett, hülye libák",attól,hogy eszesek. Nem kevéssel találkoztam már. :D ... Bár szerintem is elég ostobaság név alapján megítélni vkit,pont ezért írtam a kérdezőnek,hogy nem csak elkényeztetett...jajj,hagy ne ismételjem már..lányok vannak ezzel a névvel megáldva. ;)
25/25 anonim válasza:
14. Nekem is olyan mintha haragudnának rám, vagy ki paródizálnának. És olyan ritkán szólítanak Dorinának hogy meglepődök ha valaki így hív ( kivétel ha ismeretlen )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!