Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dorka vagy Dorina? Vagy egyik...

Dorka vagy Dorina? Vagy egyik sem?

Figyelt kérdés
Nekem a Dorka tetszik jobban, de a Dorina is szép.Még van idő, és ezeken a neveken kívül is nézelődünk, csak kíváncsi vagyok véleményekre.Ha nem tetszik miért nem pl.
2012. ápr. 11. 15:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nagyon fontos a vezetéknév is,de nekem a Dorina tetszik.(engem meg Norinak hívnak)ugyhogy szép hasonlít:)))
2012. ápr. 11. 15:25
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő szép, nekem tetszenek.
2012. ápr. 11. 15:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a lányom Dorina lesz. És ami nagyon jó, hogy a Dorinát lehet Dorkának becézni
2012. ápr. 11. 15:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Én a Dorinára szavaznék :) nagyon szép név, és ahogy előttem írták, lehet Dorkázni. Viszont a Dorka név egy kislánynak még helyes, de később egy felnőtt nőnek már nem biztos :)
2012. ápr. 11. 15:39
 5/13 anonim ***** válasza:
Inkább Dorina. Mert a Dorka nagyon aranyos,de egy felnőttnek én nehezen tudom elképzelni.
2012. ápr. 11. 15:40
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem Dóra v.Dorina.

Dorka:Kislánynak elmegy de felnőttnek picit komolytalan.

Dorinával úgy vagyok,mint a Dorkával,de mindenképp jobb a Dorkánál.

Nekem még ezek a nevek tetszenek:Léna,Míra,Laura,Nóra,Petra,Lilla,Dóra,Viktória,

Szonja,Helga,Tímea

Nekem is kislányom lesz 4 névre szűkült a lista:Petra,Lilla,Tímea,Viktória

2012. ápr. 11. 15:41
 7/13 anonim ***** válasza:
39%

Ne haragudj azért, amit írok, de így gondolom!!!

Soha nem fogom megérteni, hogy miért kell kikérni vadidegen emberek véleményét a nevekkel kapcsolatban. A Ti gyermeketek, nektek kell eldönteni hogy fogják hívni! Oké, tudom, csak véleményt kérsz, de akkor is. Mi eldöntöttük, hogy fogják hívni a Kicsinket, és senki nem tudja megváltoztatni a véleményünket ezzel kapcsolatban.

2012. ápr. 11. 16:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Dorina nem tetszik annyira.Olyan,mint a Norina.Meg a Dorina olyan,mintha nógatnák a Dórit.Pl.: Dóri, na csináld meg ezt vagy azt.Akkor már inkább a Dorka.Unokahúgomat is így hívják.
2012. ápr. 11. 17:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Dorka egy becenév, így nem adnám, így vicc. Akkor már Dorina (vagy Dóra).
2012. ápr. 11. 17:29
 10/13 anonim ***** válasza:

A mi lányunk neve is Dorina lesz:)

22h km

2012. ápr. 11. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!