Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dorka vagy Dorina? Vagy egyik...

Dorka vagy Dorina? Vagy egyik sem?

Figyelt kérdés
Nekem a Dorka tetszik jobban, de a Dorina is szép.Még van idő, és ezeken a neveken kívül is nézelődünk, csak kíváncsi vagyok véleményekre.Ha nem tetszik miért nem pl.
2012. ápr. 11. 15:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Inkább a Dorina. A Dorka egy becézett alak, ami szerintem egy felnőtt nőnek nem áll jól, főleg amikor hivatalosan bemutatkozik, elég idétlenül jön ki. Viszont a Dorina teljesen jó egy felnőttnek is, de lehet becézni Dorkának, így ti, a barátai, rokonok hívhatják így.
2012. ápr. 11. 19:04
 12/13 A kérdező kommentje:
Lilla és Tímea is tetszenek, a Petra sem rossz:-)
2012. ápr. 12. 13:42
 13/13 A kérdező kommentje:

Hogy miért "kérem ki más véleményét"?

Egyszerű kíváncsiság, semmi más.Természetesen nem ez alapján fogok nevet adni a gyerekemnek!Csak épp ezeken a neveken gondolkodom napok óta, és gondoltam kiírom kérdésnek.Teljesen rendes válaszokat kaptam,pedig sokszor jönnek a "tucat név", "minden 2.gyerekeket így hívnak", és hasonló válaszok, amit meg én nem értek!Ha tíz másik olyan nevű gyereket is ismerek, és nekem mégis az a név tetszik, ugyanúgy adni fogom mintha nem lenne belőle egy sem.Szóval ha valaki nem idegenek véleménye alapján választ nevet a gyerekének, az én vagyok.Írtam is hogy sok más név is van a látókörünkben, senkit nem kértem arra hogy mondja meg hogy nevezzem a lányomat.

2012. ápr. 12. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!