Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A SOTE 2-re elég, ha a házassá...

A SOTE 2-re elég, ha a házassági anyakönyvi kivonat eredetijét viszem be, vagy le kell kérni szülés előtt 30 nappal?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert hallottam, van olyan kórház, ahol nem veszik olyan szigorúan.
2009. okt. 13. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! 1.5hete szültem az Istvánban, vittem a kikért papírt,akkor mondták, hogy országosan megszünt ez a kikérősdi június elsejével. Tehát jó az eredeti!.

Könnyű szülést!:)

2009. okt. 14. 03:51
 2/6 A kérdező kommentje:
HÚÚÚÚ, nagyon jó hír, köszönöm!!!
2009. okt. 14. 09:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én kérdezni szeretnék tőled, ha nem gond, mert én is a SOTE 2-n fogok szülni. Tényleg elég az eredeti házassági anyakönyvi kivonat? A védőnő szerint kérjek hiteles másolatot. Tőled mit kértek? Előre is köszi, ha írsz!
2009. nov. 19. 20:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia! Sima fénymásolatot mutattam be, mikor hazajöttünk, akkor volt egy adategyeztetés a betegfelvételen a kicsi Taj kártyája, stb. miatt.
2009. nov. 20. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Jó, köszi. Tehát akkor tuti nem lesz gond, ha nem csináltatok hiteles másolatot. Sok boldogságot nektek! :)
2009. nov. 21. 05:40
 6/6 A kérdező kommentje:
nem, köszönjük! ;)
2009. nov. 21. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!