Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35. hétben járok. Lehet fogat...

35. hétben járok. Lehet fogat tömetni? Van 2 lyukas fogam.

Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem 14 hetesen tömtek fogat, és mindenki megnyugtatott, hogy semmi baj nem lesz. A dokinak szólni kell, hogy babát vársz (bár gondolom elég jól látszik is), de azért szólj biztos ami biztos, és akkor más fajta érzéstelenítőt ad, olyat ami nem árt a picinek. Ha fáj a fogad akkor a paramax rapid gyógyszert lehet szedni, abszolút engedélyezett a kismamák számára. Nekem ez volt 16 hetesen, szerintem ugyan ez érvényes 35 hetesen is, de kérdezz rá a nőgyógyász és a fogorvos is biztosan tud neked segíteni.
2013. jún. 25. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
14 hetesen tömték a fogam nem 16 hetesen! Elírtam!
2013. jún. 25. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
26 hetesen tömték érzéstelenítő nélkül.
2013. jún. 25. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
1 vagyok: én is felajánlottam a dokinak, hogy érzéstelenítő nélkül tömje be, de azt mondta biztos, hogy nem mert ez akkora lyuk, hogy besza... a fájdalomtól. :D De ha kicsi a lyuk akkor valóban kérheted, hogy ne adjon, mert korábban már nekem is tömtek érzéstelenítő nélkül, de az pici lyuk volt. Beszéld meg bátran a fogdokival, de biztosan nem lesz gond a tömésből.
2013. jún. 25. 18:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Betömik van direkt kismamáknak érzéstelenítő.
2013. jún. 25. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!