Meddig érzem a méh rostok okozta szurkálást?
Figyelt kérdés
Meddig lehet érezni a szurkákat amit az okoz hogy tágul belül minden a baba miatt? A végéig normálisak ezek a szurkák?Magne B6-ot meddig lehet szedni?2013. jún. 24. 10:48
1/4 anonim válasza:
Második babám 20 hetes vagyok és még sokszor érzem. Első babánál nem éreztem ennyit és ilyenkor. De szerintem normális. Orvos azt mondta, ha szűnni nem akaró görcsök vannak, akkor kell kórházba mennem.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi.Igazából én 22hetes vagyok és bár ritkán (főleg éjjel alvásnál) érzem ezeket. Mellső oldali méhlepénnyel még az is érdekelne, hogy mikor lehet érezni az első konkrét rúgást. Csikizések meg buborékok már vannak de rúgást még nem éreztem.
2013. jún. 24. 10:51
3/4 anonim válasza:
Nekem még csak most kezdődnek úgy igazán ezek a kis "villámlások" meg szurkálódások - 18. héten vagyok - a dokim azt mondta, hogy kb. végig normális, de még 6-8 hétig lesz intenzív. Nekem is magnéziumot kell szedni, de a Magne B6-nál nagyobb dózist tartalmaz a Magnerot, esetleg ha a dokid egyetért, kipróbálhatod azt. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem ma nagy a szurkálódási "kedv", remélem, csak a front miatt.
4/4 A kérdező kommentje:
Ma én is jobban érzem a buborékokat csikizést és a szurkálás is több volt tegnap este óta mint elmúlt hetekben. Azt olvastam hogy a front nagymértékben befolyásolja a baba aktivitását.
2013. jún. 24. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!