Az nst előtt lehet olyat csinálni hogy pl. iszok kávét hogy mocorogjon a babó? Vagy nem ajánlatos? Ti mit csináltatok?
Figyelt kérdés
Nem akarok csalni csak azért kérdezem mert ugye uh. előtt olvastam itt hogy bevetettek praktikákat,de azt nem tudom hogy nst előtt is szoktak e ilyet csinálni?2009. okt. 13. 13:34
1/6 anonim válasza:
lehet, de inkább csokit egyél előtte (egy ismerősömnek javasolták is).
2/6 anonim válasza:
Én tegnap voltam és ittam előtte de szerintem a front miatt (meg egyébként sem szereti) nem használt folyamatosan elbújt vagy elszundított. Legközelebb vagy a 'kólát' vagy a csokit próbálom ki hátha az segít:)
3/6 anonim válasza:
1* jártam úgy,hogy a büféből sietnünk kellett vissza a kórházba és tényleg csak néhány korty kávét ittam.A kisfiam szíve 200at vert,rögtön hívták is a dokimat.Azt hitték baj van.Ezután minden vizsg. előtt megkérdezték,hogy kihagytam-e a kávét stb...Amikor nem mocorgott az NST alatt én inkább ujjbeggyel simogattam a hasam,erre mindig reagált.
4/6 anonim válasza:
Mifelénk ha nem mocorog a vizsgálat előtt a baba, akkor meglépcsőztetik a kismamákat: két-három emelet le-föl, tuti felébred a manócska.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek hogy válaszolt!:-))
Tehát akár ha eszek egy kis csokit akkor az nem minősül csalásnak?
2009. okt. 13. 16:34
6/6 anonim válasza:
Nem, nem minősül csalásnak csak felébreszted a picit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!