Aki nem mostanában tesztelt pozitívat, milyen terhesvitamint kezdett el szedni vagy milyet fog?
Én Hipp Natalt szedtem az első 12 hétben,mert az jól felszívódik (folyadék).Természetes alapanyagokból készült.
Most a Perfect Prenatal szedem,ez a piacon kapható egyik legjobb minőségű terhesvitamin.
21khm
húha, most aztán teljesen elbizonytalanodtam :)
Meg kell mégiscsak részletesen néznem, h miben mi van és mennyi
köszi a válaszokat
Nem akkor kell elkezdeni szedni a vitamint, amikor pozitívat tesztelsz, hanem előtte.
A magzatvédő vitamin leginkább a folsav miatt fontos, ami viszont a velőcsőzáródáshoz kell. A velőcsőzáródás lezajlik addigra, mire te pozitívat tesztelsz, úgyhogy ebből a szempontból olyankor már "késő". Persze a magzatvédő vitamin egyéb összetevői is fontosak, emiatt később is érdemes szedni.
A "sokzöldséggyümölcs" mániásoknak: nem csak a zöldségek és a gyümölcsök fontosak, sőt, nem kellene őket ennyire tömni mert abban is cukor van ám. A kiegyensúlyozott táplálkozás ennél sokkal összetettebb, pl hetente többször kellene enni tengeri halat és egyéb tengeri herkentyűket is, meg még nagyon sok mindent, amit az átlag magyar populáció csak hírből ismer. A magzatvédő vitamin nem csak üzlet (minden gyógyszer üzlet is, a lázcsillapító is, de gondolom azt nem tagadjátok meg magatoktól, ha szükség van rá...), hanem bizonyítottan csökkenti bizonyos fejlődési rendellenességek előfordulását. Szerintem ha van lehetőség kivédeni ezeket, akkor butaság nem élni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!