Barnás folyás nem enyhül 5-6 hetes terhességnél. Mire számíthatok?
Valaki tudna nekem pozitív dolgot mondani ilyen esetben? 3 nap múlva kontroll. Köszönöm: egy bizakodó kismama
5. hét környékén barnás folyásom volt, elmenetem dokihoz, aki még a babánál szívdobogást nem állapított meg.5-6 hetes terhességem van. Kaptam Utrogestant, amit 4 napja szedek 3x1-et. A barnás folyás nem enyhül vannak alhasi, de inkább mensi-szerű fájdalmaim.
Szia!
Én a 4. héten jártam, amikor barnás folyásom lett. Azonnal hívtam az orvost, hogy mit csináljak. Azt mondta, hogy nyugodjak meg, nincs semmi baj. Nagy hibát követtem el, hogy hittem neki! Másnap reggelre vérezni kezdtem, és elveszítettem a kicsit. :-( Keress fel a biztonság kedvéért egy másik dokit! De ne várj!
Szia!
Sajnálom, hogy az előző hozzászóló így járt, de én éppen ellenpéldával tudok szolgálni. Nekem is volt barnás folyásom, orvoshoz nem mentem, csak bízakodtam. Tudtam, hogy a sorsomat nem kerülhetem el, ha fejlődési rendellenessége van a magzatnak, akkor nem tudok segíteni rajta, ez sajnos benne van a pakliban, főleg az első 12 hétben. Több hétig is eltartott és azt vettem észre, hogy ha többet dolgozok, akkor erősebb. Ezért próbáltam a lehetőségekhez képest minél többet pihenni. Kb. 3-4 hét után elmúlt.
A szívhanggal kapcsolatosan annyi a tapasztalatom, hogy 16 hetes terhesen az orvos még a kérésünkre sem hallgatta meg a szívhangot, mondván, hogy még úgyis nagyon gyenge. Most 21 hetesen hallottuk először a szívdobogást. (Külföldön vagyunk, ahol nincs terhesgondozás.)
Én azt tanácsolom, hogy ne aggódj és pihenj sokat. Minden jót!
Szia!
Nekem az előző terhességem hat hetesen ment el. Barnás folyásom volt két napig, majd harmadnap elkezdtem vérezni, és elvetéltem. Ez két hónapja történt. Most ismét terhes vagyok, kb. 5-6 hetes, és két hete van ilyen barna folyásom. Megkérdeztem az orvost, és azt mondta, hogy nem probléma. Biztos ami biztos kérdezz rá a dokinál, hogy ez gond e, de szerintem nincs miért aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!