Nagyon korai terhességnél gond lehet ez a folyás?
Figyelt kérdés
Kb. 4 hetes lehetek, még nem voltam dokinál. Megvárom a 6 hetet, hogy már lásson is valamit. A hasam néha enyhén görcsölget, de úgy tudom ez most normális, mert alakúl a méhem. Viszont ma kicsit sárgásabb folyásom van, mint amilyen lenni szokott. Eddig fehér és krémszerű volt. Nekem a mensi kezdődött mindig így. Lehet, hogy ez is a változásoktól van, vagy esetleg baj lesz belőle?2011. jan. 13. 17:49
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nem hiszem, hogy baj lenne!
Nekem a 12. hétig barnás vérzésem volt, de nem lett semmi baj, hál Istennek!
Az enyhe görcsölés is természetes!
Gratulálok a babához!
2/4 anonim válasza:
nekem meg pont igy kezdodott a baj...eloszor csak sargas volt es azt hittem valami fertozes ezert kertem idopontot a dokitol, aztan a sarga barna lett es a barna meg piros...a napokban lasson doki mert ez lehet (nem biztos) veteles tunete is ami nagyon sok esetben egy kis hormonpotlassal visszafordithato de ehhez az kell idoben elkezd a kezelest
3/4 anonim válasza:
Ha sárgásabb, én megnézetném a helyedben a bizt. kedvéért.Ha fehér lenne az nem gond, de ez utalhat valamire.
4/4 anonim válasza:
Nekem az elején több hétig sok és sárgás folyásom volt, néha még most is, én is megnézettem, de semmi gond szerencsére. Doki szerint teljesen normális. 13 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!