Félnem kell? A 19. heti uh-on azt mondták, hogy a
méhlepényem a hátsó falon mélyen tapad, a 23. heti uh
azt irták fundusban. A 23. heti uh után a dokim mondta,
hogy vigyázzak magamra mert előfordulhat vérzés, de
térjünk vissza a 30-32. héten.
Jelenleg a méh felső részében van,sztem ezzel semmi gáz!
Nekem a kezdetek óta hátsó fali és nem volt semmi gond!
Kérdezz rá nyugodtan a dokitól,h pontosítsa,h mit jelent...de ha óvatosságra intett,akkor valóban vigyu magadra!
Üdv: 36hetes pocakos :o)
2009. okt. 13. 07:52
éppen tegnap tettem fel ezt a kérdést:) nekem tegnap mondták, 21.hétben, hogy hátsó falon, mélyen tapadt. nekem a dokim annyit mondott hogy ha vérzés van akkor azonnal hívjam, egyébként csak a szex legyen óvatosabb. úszhatok, mozoghatok, dolgozhatok tovább. tegnap kicsit utána olvasva megnyugodtam, a mélyen tapadás nem azt jelenti hogy beleér a méhszájba, az lenne a veszélyesebb amikor pihenni kell. most megyek 9-re a védőnőmhöz, ha hallok v,mi érdekeset, akkor napközben megírom Neked.
2009. okt. 13. 07:57
4/9 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak:de akkor miért nem a 23.hetit nézi miért a 19. hetit.Elvileg a 23. heti már jó helyen van de azt figyelembe sem vette.
Nekem is mélyen tapadt, eltiltottak a szextől :(
Azóta már jó helyen van, de sokkal jobban vigyázok magamra.
2009. okt. 13. 09:04
Nekem is mélyen tapadt, de 2 hét alatt feljebb húzódott (legalább is ezt mondták:), pihennem kellett, de azt mondta a doki, h ezzel már nem lesz baj- remélem.
S reméljük veletek is minden rendben lesz. A dokit meg kérdezd nyugodtan, sajnos valamelyik magától nagyon keveset mond:(
2009. okt. 13. 09:53
Végig mélyen tapadt!Semmi eltiltás semmi probléma nem volt egészséges gyönyörű nagy legényt hoztam a világra
Üdv :5 hónapos nagyfiu anyukája!!
2009. okt. 13. 12:01
aki voltam ma védőnőnél... jeletkezem :) megnyugtatott, semmi gond. kicsit óvatosabban a szex-el, még a 28.hétig is van ideje távolodni. (illetve valójában nem a lepény mozdul, mert az már megtapadt, hanem ahogy nyúlik mint egy lufi a méh, úgy a távolság is nő.) csak akkor nem engednek szülni, ha belelőg a méhszájba, de mivel ez most sem áll fenn, talán nem is fog:) a mélyen tapadt csak azt jelenti hogy közel van. a hátsó falon egyébként az a jobb :), és azért nézik meg hogy ha pl. valami miatt hirtelen kell császározni, az elöl tapadtnál tudni kell, mert nem lehet átvágni. én ennyivel lettem okosabb és sokkal-sokkal nyugodtabb. nincs okunk aggodalomra :)
2009. okt. 13. 12:17
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az én dokim és a védőnőm sem magyarázta el,hogy mi a szitu is valójában.
Kapcsolódó kérdések: