Terhességi cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam a múlt héten,35 hetesen, mit kell tennem?
35 hetes kismami vagyok, eddig rendben volt minden.
A dokinőm 160 grammos szénhidrátdiétát javasolt, amit 3-4 szerre elosztva kell ennem, és minden étekzés után 1-1,5 órával kell mérnem a cukromat. Ja, és éhgyomorra is.
8-9 kilót híztam, vérnyomásom normális. Konkrét tanácsokat várok, légyszi segítsetek! Nagyon kétségbe estem!
Először is ne ess kétségbe, az nem tesz jót, hidd el! Én is ezen megyek át, csak 23 hetesen állapították meg, és a méréseken kívül inzulint is kell szúrnom. A diétához kaptál táblázatot? Diétás nővérhez elküldtek megbeszélésre? Ezek fontosak, mert ott személyre szabottan elmondják, hogy mit szabad és javasolt enni és mit nem, minden kérdésedre válaszolnak. Ha ezt a segítséget nem kaptad meg, akkor keress meg egy diétás nővért, vagy ha gondolod, írj nekem is nyugodtan privát e-mailben, szívesen leírom a tapasztalatokat.
Kitartás, nincs sok hátra!!!
28 hetes kismami
Szia! Bér én még csak 22 hetes vagyok, de nálam is ezt diagnosztizálták. Kétségbeestem, de találtam egy nagyon jó fórumot, ahol megnyugtattak és konkrét tanácsokat is kaptam:
Érdemes megnézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!