Hány hetes korig lehet repülni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 20:40
1/13 anonim válasza:
Jó pár cikk szól erről neten guglizz rá, a végén nem lehet, pontosan nem tudom hanyadik hétig, mert a légitársaságok nem vállalják a kockázatot, hogy ott szülsz meg és le kell szállni miattad.
2/13 anonim válasza:
26 hetes korig, de van ahol engednek 32 hetesig, de csak saját felelőségre. álltalában 26 a max. Te hány hetes vagy?
3/13 A kérdező kommentje:
25+3 hetes és kb. 2-3 hét múlva repülnék Angliába.Eléggé fontos lenne.
2013. jún. 21. 21:12
4/13 anonim válasza:
meddig maradnátok? csak saját felelőségre engednek, de nem mindenhol.
5/13 anonim válasza:
A légitársaság honlapján tuti fel van tüntetve, a WizzAirnél olvastam is, mert mi azzal utazunk majd. Szoktak kérni bizonyos hét után orvosi igazolást, hogy repülhetsz. Ha nincs fenn a honlapjukon kérdezd meg telefonon, nehogy ott derüljön ki, hogy kell igazolás.
6/13 A kérdező kommentje:
Összvissz 3 napot.Hívjam fel holnap a védőnőt meg az orvost?
2013. jún. 21. 21:24
8/13 anonim válasza:
Változó. Ez függ a légitársaságtól és az adott országtól, ahová mész. Ahogy mondták is, érdeklődd meg a védőnődnél, illetve az adott légitársaságnál. Ott pontos felvilágosítást tudnak adni. :)
9/13 anonim válasza:
Melyik társasággal utazol? A Ryanair-nél 28. hét után kell papír a dokitól, hogy repülhetsz, a 36. héttől nem lehet repülni. A többi társaságot nem ismerem, de mindegyik honlapján ott kell lenni a szabályzatban.
10/13 anonim válasza:
Azt tudom, hogy az easyjet 35 hetes korig enged repülni és igazolást sem kér. Én is érintett vagyok és konkértan erre azért emlékszem, mert ilyet még nem láttam, hogy ilyen sokáig lehessen repülni.
Én amúgy legutóbb 28 hetes koromban repültem velük London-München viszonylatban és semmit sem szóltak vagy kérdeztek. Pont egy hónapja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!