Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes? (megerőszakoltak)

Lehetek terhes? (megerőszakoltak)

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, megerőszakolt egy fiú ismerősöm,de ezt a témát hagyjuk.

ez június 4.-én történt. elvileg 23-án kell hogy megjöjjön, de még se folyás se semmi ( mondjuk folyás nemszokott lenni ) felvagyok puffadva, fáj a mellem, mintha picit nőttek volna. a hasam alatt ahol szokott fájni amikor megjön ott fáj ha megnyomom picit és tegnap egy picit beszúrt mint mikor megfog jönni.

valószínű hogy nem lehetek terhes? egyéb probléma nincsen.

a fiú nem élvezett belém, maximum előváladéktól lehetek terhes.

a megerőszakolós témát ne firtassuk, kérlek titeket.

2013. jún. 21. 17:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Benne van a pakliban, sajnos. A legjobb, hogyha megvárod az esedékes menses napját és csinálsz egy tesztet. A jelentős stressz miatt azonban előfordulhat, hogy egyébként is késni fog, ha nincs baba akkor is. Ha pozitív a teszt, mindenképpen beszélned kell a szüleiddel, és mivel 16 éven aluli vagy, eleve ügyes magyarázattal kell előállnod, hogyan eshettél teherbe... Mivel 16 éven aluliakkal még akkor is erőszaknak minősül a szexuális kapcsolat, ha az önként beleegyezett. Tudom, kérted, hogy hagyjuk, de szerintem, aki erőszakot tesz egy védtelen lányon/nőn, az megérdemli, hogy rendőrség elé kerüljön az ügy.

Kívánom, hogy negatív legyen a teszted!

2013. jún. 21. 22:57
 12/16 anonim ***** válasza:

"Mivel 16 éven aluliakkal még akkor is erőszaknak minősül a szexuális kapcsolat, ha az önként beleegyezett."

Frászkarikát! Nézzél már utána mielőtt hülyeségeket beszélsz. Magyarországon évtizedek óta 14 a beleegyezési korhatár.

2013. jún. 21. 23:44
 13/16 A kérdező kommentje:

nem tettem feljelentést egyéb okok miatt, sőt még a szüleimnek sem mondtam el.

ráírtam a fiúra, hogy most mi a szitu. azt mondta, hogy épp hogy fél percig tette be míg átszakadt a szűzhártyám(igen,szűzvoltam) és hogy érezte volna az előváladékot, de tényleg nem volt semmi.

ha megkérdetek valami tapasztalt nőt, írjon rám légyszives, mert nemtudom mit tegyek, azóta csak sírok, remegek, alig birok fogalmazni,nagyon félek. csak hogy segítsen! nagyon megköszönném!

2013. jún. 22. 11:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Akkor téged babám nem megerőszakoltak, hanem csak simán buta vagy. Tudod te milyen egy nemi erőszak? Hát nem egy fél perces előváladékos kis játék, és nem írsz rá a támadódra, hogy mi a szitu. tudod, nem szabad ilyennel hazudozni, mert a sors keményen visszaüt.

Lehetsz terhes, nem kis esélyed van rá, úgyhogy ha nem jön meg, csinálj egy tesztet. Többet itt neked senki nem fog segíteni, mert nem látunk a méhedbe.

2013. jún. 22. 12:57
 15/16 A kérdező kommentje:
megjött!!:D
2013. jún. 23. 18:43
 16/16 anonim válasza:
Ribiki?
2013. júl. 9. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!