Lehetek terhes? (megerőszakoltak)
15 éves lány vagyok, megerőszakolt egy fiú ismerősöm,de ezt a témát hagyjuk.
ez június 4.-én történt. elvileg 23-án kell hogy megjöjjön, de még se folyás se semmi ( mondjuk folyás nemszokott lenni ) felvagyok puffadva, fáj a mellem, mintha picit nőttek volna. a hasam alatt ahol szokott fájni amikor megjön ott fáj ha megnyomom picit és tegnap egy picit beszúrt mint mikor megfog jönni.
valószínű hogy nem lehetek terhes? egyéb probléma nincsen.
a fiú nem élvezett belém, maximum előváladéktól lehetek terhes.
a megerőszakolós témát ne firtassuk, kérlek titeket.
Ne haragudj, de miért írod akkor ki, hogy megerőszakoltak? Simán kihagyhattad volna a sztoriból! Az ilyen nem lehet szó nélkül hagyni! Nem csak rólad van szó, hanem az összes többiről, akit az az állat meg fog erőszakolni. Már, ha igaz.
Lehetsz terhes, sajnos. Ha már mást nem, legalább 72 órás tablettáért elmehettél volna. Hasi fájdalom pedig lehet az erőszaktól is. Akár belső vérzésed is lehet, ez nem játék.
De, gondolom úgy sem lehet rábeszélni egy orvosra. Ha nem jön meg, csinálj tesztet.
10 éve élek párkapcsolatban,a 10 év alatt egyszer sem estem teherbe.Soha nem védekeztünk komolyabban,csak időben kiszállt.A babánkat meg elsőre ősszehoztuk :)
Szerintem,ha figyelt a fiú nem lehetsz terhes.
Nagyon sajnállak.:( Szerintem meg igen. El kellene menned egy orvoshoz, kivizsgáltatni magad, ha az vagy, ha nem. Legalább tettél feljelentést?
Csinálj tesztet, ha késik, már kimutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!