Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes? (megerőszakoltak)

Lehetek terhes? (megerőszakoltak)

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, megerőszakolt egy fiú ismerősöm,de ezt a témát hagyjuk.

ez június 4.-én történt. elvileg 23-án kell hogy megjöjjön, de még se folyás se semmi ( mondjuk folyás nemszokott lenni ) felvagyok puffadva, fáj a mellem, mintha picit nőttek volna. a hasam alatt ahol szokott fájni amikor megjön ott fáj ha megnyomom picit és tegnap egy picit beszúrt mint mikor megfog jönni.

valószínű hogy nem lehetek terhes? egyéb probléma nincsen.

a fiú nem élvezett belém, maximum előváladéktól lehetek terhes.

a megerőszakolós témát ne firtassuk, kérlek titeket.

2013. jún. 21. 17:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
lehetsz terhes, középidőben voltál
2013. jún. 21. 17:35
 2/16 A kérdező kommentje:
sok rá az esély még így is, hogy ezek annak a jelei,hogy megfog jönni?
2013. jún. 21. 17:39
 3/16 anonim ***** válasza:
Nekem mielőtt megjön mindig minden ugyanilyen. Kifejezetten imádom a melleimet olyankor, mindig sokkal nagyobbak! Mikor megjön, akkor mindig úgy érzem, mintha összetöppednének.
 4/16 anonim ***** válasza:
3%
simán lehetsz, pont középidőben volt az egész, bár azt mondják erőszakból nem szokott terhesség lenni.
 5/16 A kérdező kommentje:
basszus de félek. mit fogok tenni, hogyha terhes leszek azt nemtudom..
2013. jún. 21. 17:43
 6/16 anonim ***** válasza:
55%
Én tudok egy esetről ahol terhesség lett a vége az erőszakolásnak. Gyönyörű baba született. Beszéld meg anyuddal, mert ha terhes vagy úgyis ő dönt hogy mi legyen vele, veletek.
2013. jún. 21. 18:00
 7/16 anonim ***** válasza:
Vegyél egy tesztet, már ki kell, hogy mutassa, ha terhes vagy.
2013. jún. 21. 18:13
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de miért írod akkor ki, hogy megerőszakoltak? Simán kihagyhattad volna a sztoriból! Az ilyen nem lehet szó nélkül hagyni! Nem csak rólad van szó, hanem az összes többiről, akit az az állat meg fog erőszakolni. Már, ha igaz.

Lehetsz terhes, sajnos. Ha már mást nem, legalább 72 órás tablettáért elmehettél volna. Hasi fájdalom pedig lehet az erőszaktól is. Akár belső vérzésed is lehet, ez nem játék.

De, gondolom úgy sem lehet rábeszélni egy orvosra. Ha nem jön meg, csinálj tesztet.

2013. jún. 21. 19:22
 9/16 anonim ***** válasza:
23%

10 éve élek párkapcsolatban,a 10 év alatt egyszer sem estem teherbe.Soha nem védekeztünk komolyabban,csak időben kiszállt.A babánkat meg elsőre ősszehoztuk :)

Szerintem,ha figyelt a fiú nem lehetsz terhes.

2013. jún. 21. 19:36
 10/16 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak.:( Szerintem meg igen. El kellene menned egy orvoshoz, kivizsgáltatni magad, ha az vagy, ha nem. Legalább tettél feljelentést?

Csinálj tesztet, ha késik, már kimutatja.

2013. jún. 21. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!