Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek normális, hogy a...

Szerintetek normális, hogy a csípőset kívánom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8 hetes kismama vagyok és bármit is eszem mindegy csak csípős legyen!!! Nem ártok vele a babának? Azt olvastam, hogy a magzatvíz is csípős lesz tőle ez igaz?

Próbáljak ellent mondani ennek a vágynak?

2013. jún. 21. 11:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Én mindkét terhességem alatt csak csípőset kívántam! Semmi baj nem lett...
2013. jún. 21. 11:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy ártanál.

Én nem tudok róla, hogy csípős lenne tőle... Szerintem ez légből kapott hülyeség.

Nem, végképp ne próbálj, mert csak rosszabb lesz. Normális, mellesleg, amikor én voltam terhes, akkor a sajtot kívántam. Előtte nagyon szerettem a konzervhalat, kibontottam egyet, és majdnem rókáztam. Ez van :)

2013. jún. 21. 11:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Én alapjáratban utálom a csípőset.De tényleg, a legkevesebbtől is kivagyok, még a pikánssal is meggyűlik néha a bajom.

De mikor fiammal voltam terhes, képzeld el, hogy minden áldott este csípős levest kellett ennem, mert annyira kívántam.Még a húslevesbe is raktam ilyen száraz chilli paprikát..Sose felejtem el keresztanyám fejét amikor meglátta..akkora volt a szeme mint Bambinak..egyszerűen nem hitte el, mert tudta hogy mennyire nem szeretem! :-)

2013. jún. 21. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
ja és az égvilágon semmi baja nem lett a fiamnak.4100grammal született és 57 centivel, teljesen egészségesen.
2013. jún. 21. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Bátran egyél azt amit megkívánsz nem kell ezzel foglalkozni. Én nekem is volt idő ,hogy csípőset kívántam, pedig én aztán egész életemben utáltam a csípőset. Egyél azt ami jól esik, egyedül a nyers húst kerüld el, és a mosatlan gyümölcsöket ha lehet, és persze a túlságosan mű ételeket, de bátran étkezz úgy ahogy jól esik!
2013. jún. 21. 12:14
 6/9 A kérdező kommentje:

De jóóó. Mindenki azt mondta, hogy nem normális inkább ubit egyek! De hiába a csípős utáni vágyamat nem elégítette ki. Valamelyik este natúr rizst ettem tabscoval. És megettem már egy üveg tormát sültkrumplival.

Köszönöm a megnyugtatást, és a jótanácsokat.

2013. jún. 21. 12:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem akarom a poént lelőni! :) de megteszem:)

A terhességem 7.hetétől a csípőset kívántam egészen a 18.hétig:) Kislányom lesz:)

Persze, ez csak babona, de bárki aki látta, hogy mennyi csípőset eszek, rávágta:kislány:)

26hkm

2013. jún. 21. 12:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is kívántam a csípőset pedig utálom amúgy és én is megettem egy üveg tormát, erős pistát és aztán 10-12 hét körül leszoktam róla. Már egyáltalán nem kívántam sőt... Nekem fiam lesz. :D szóval az azért nem jelent semmit.
2013. jún. 21. 13:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom: mindkétszer csípős-kislányok....(de meg ennék most egy kis jalapenot......)
2013. jún. 21. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!