Szerintetek normális, hogy a csípőset kívánom?
Sziasztok!
8 hetes kismama vagyok és bármit is eszem mindegy csak csípős legyen!!! Nem ártok vele a babának? Azt olvastam, hogy a magzatvíz is csípős lesz tőle ez igaz?
Próbáljak ellent mondani ennek a vágynak?
Nem hinném, hogy ártanál.
Én nem tudok róla, hogy csípős lenne tőle... Szerintem ez légből kapott hülyeség.
Nem, végképp ne próbálj, mert csak rosszabb lesz. Normális, mellesleg, amikor én voltam terhes, akkor a sajtot kívántam. Előtte nagyon szerettem a konzervhalat, kibontottam egyet, és majdnem rókáztam. Ez van :)
Én alapjáratban utálom a csípőset.De tényleg, a legkevesebbtől is kivagyok, még a pikánssal is meggyűlik néha a bajom.
De mikor fiammal voltam terhes, képzeld el, hogy minden áldott este csípős levest kellett ennem, mert annyira kívántam.Még a húslevesbe is raktam ilyen száraz chilli paprikát..Sose felejtem el keresztanyám fejét amikor meglátta..akkora volt a szeme mint Bambinak..egyszerűen nem hitte el, mert tudta hogy mennyire nem szeretem! :-)
De jóóó. Mindenki azt mondta, hogy nem normális inkább ubit egyek! De hiába a csípős utáni vágyamat nem elégítette ki. Valamelyik este natúr rizst ettem tabscoval. És megettem már egy üveg tormát sültkrumplival.
Köszönöm a megnyugtatást, és a jótanácsokat.
Nem akarom a poént lelőni! :) de megteszem:)
A terhességem 7.hetétől a csípőset kívántam egészen a 18.hétig:) Kislányom lesz:)
Persze, ez csak babona, de bárki aki látta, hogy mennyi csípőset eszek, rávágta:kislány:)
26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!