Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valami ami segít kitágulni?

Van valami ami segít kitágulni?

Figyelt kérdés

2013. jún. 21. 09:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát,nem tudom hogy köze van-e a tàgulàsomhoz de èn homeopàtiàs bogyòkat szedek,ès szèpen ki is tàgulgattam.2111 a mèhszàj èrtèkem 39hetes vagyok.De sokat olvastam hogy v.kinek nem hasznàlt,tehàt felnéztem tudja hogy anèlkül is tàgúltam volna-e.Egy pròbàt megèr.Hàny hetes vagy kèrdezô?
2013. jún. 21. 09:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia,

Igen a homeopatias szerek nagyon jok. En pl. malnalevel teat iszom, Cimicifuga 5CH napi 5 bogyo, es Caullophyllum 5CH napi 5 bogyo. Illetve gatmasszazsolajat is kenek a gatamra minden este. Remelem segitettem.

2013. jún. 21. 09:26
 3/7 A kérdező kommentje:
38 hetes vagyok, a vérnyomásom miatt már majdnem befektettek, mert magas,és az nem tesz jot a bébinek, elsö mérésnél mindig 140,rá fél órára 130ra lemegy, de az orvosom aggodik, heti kétszer járok vizsgálatra, 3500 g-os a babám becsült súlya, és ha már legalább 1 újjnyira ki lennék tágulva akkor megszültetne a doki
2013. jún. 21. 09:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Èn a cimicifuga 30-ast ès a caulophyllum 30-ast szedem 5-5golyòt mind a kettôbôl egy nap.
2013. jún. 21. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Málnaleváé tea s a Caullo.. Nekem 2szer kellett egy héten 5golyót elszopogatni.Amikor meg már meg kellett születnie a babámnak(mert a doki és a szülésznő is otthagyta a kórházat igy vagy megyek olyan kórházba ahova nem akarok vagy maradok az eredeti kórházban ismeretlen dokival. Igy mondott a szülésznő egyjót,de ezt nem reklámozom. Ez nagyon durva (már ha egy homeos cucc lehet az:D) és tök gyorsan elinditja a dolgokat..
2013. jún. 21. 10:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Én, amióta iszom napi 3 bögre málnalevél teát, azóta lassan elkezdtem nyílni is. A 38. hét közepén kezdtem el, addig teljesen zárt voltam, pár napra rá a külső méhszájam ujjkúpnyira volt nyitva, a belső zárva volt, 3 nappal ezután 2111 volt az érték. Nem tudom, hogy van-e összefüggés. De, ha neked gyorsan kéne, akkor a homeos cuccokkal biztos jobban jársz, az még a szülésznőm szerint is hatásos (mert szerinte a málnalevél nem ér semmit, viszont rossz ízű). :)
2013. jún. 21. 12:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Huuu ez nagyon pozitiv hogy nyilni kezdtel a teatol :) Nagyon remelem hogy penteken amikor is 38,5 hetes leszek engem is azzal fogad a doki hogy nyitva vagyok :) Iszom rendithetetlenul es szedem a cimicifuga 15CH-t es a caoll..15CH-t napi 5-5 bogyot.
2013. jún. 24. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!