Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok ajánlani olyan...

Tudnátok ajánlani olyan sportolási, mozgási lehetőségeket, amiket a terhesség elejétől lehet végezni és fitten tart (segít a többletsúlyt elkerülni stb)?

Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 09:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Séta, úszás, kismama torna, kismama jóga.

Kerülendő az összes olyan sport, ami eséssel, ütődéssel, nagy fizikai megterheléssel jár. Természetesen az extrém sport is tilos.

Akkor se ess kétségbe, ha lesz többletsúlyod, mert az normális! 9-12 kg az átlag hízás, ami egyáltalán nem gond. Nő a baba, a magzatvíz, méhlepény, vizesedés stb. mind eredményezhet súlytöbbletet, nem érdemes miatta veszett sportolásba, diétába kezdeni a várandósság alatt, mert magatoknak ártasz vele.

2013. jún. 1. 10:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy mindent lehet, amit eddig csináltam, de ha eddig nem sportoltam, ne most kezdjem el. (Nem sportoltam...) Én csak sétálni fogok.
2013. jún. 1. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!