Meddig húzhatom még szülésig?
Figyelt kérdés
Méhszáj érték 3110, 36 hetes vagyok baba súlya 3 kg. 4.baba2013. jún. 21. 08:14
1/7 Kerria válasza:
Szerintem elképzelhető, hogy a hétfői hidegfront beindítja...
Többi gyerkőcnél hogy alakult?
2/7 anonim válasza:
erre én is kiváncsi lennék, már nagy a babám 3500g a vérnyomásom magas, épp csak hogy nem fektet be a doki, de azt mondta hogyha legalább 1 újnyira ki lennék már tágulva megszültetne...
3/7 anonim válasza:
Irgykedek lányok nagyon..Mikor teszek fel majd én is ilyen kérdést?:))
Konkrétan a nyár még pocisan tellik majd.
26hkm
Könnyű szülést:)
4/7 anonim válasza:
3-as én meg téged irigyellek hogy egyáltalán van pocaklakód. Mit nem adnék azért hogy már ott tartsak mint Te vagy késöbbb csak lenne már.....:(
5/7 anonim válasza:
4/4-es, kívánom hogy mihamarabb sikerüljön! Mindig elszomorít, mikor látom/hallom/olvasom, hogy nem sikerül a baba:(
Lesz az a szép nap, mikor pozitív teszttel a kezedben leszel! Kívánom neked!
6/7 anonim válasza:
akár a végéig is, nem akarlak elkeseríteni, de így van :)
Nekem 1111 es értékkel még 10 hetet volt benn a kisfiam :) 40. héten jött :) De kívánom neked hogy hamar túl legyél rajta, könnyű szülést :)
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok végül 40+5 napra szültem meg a kisfiamat indították 40+4 napon délutáni órákban így végül július 26.-án 02:17 perckor 3840 grammal és 52 centivel apukája születésnapján érkezett meg császármetszéssel! :)
2013. okt. 3. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!