Mit tegyek? 2. ik babámat várom és a párom kijelentette hpgy már nem érez irántam semmit!
Én a helyedben a következőt tenném: megpróbálnám (!!)félretenni az egómat és azt, hogy nekem most mi a jó, feltéve ha te szereted és szeretnéd megmenteni ezt a kapcsolatot. Nem engedném elmenni 1 hétre gondolkodni, mert tuti nem jön vissza.
1. Leülnék vele beszélni és apránként átrágni, hogy mi is a probléma, én-mondatokkal kommunikálni és nem vádaskodni, akármilyen kritikákat is hoz fel ellened, mégha te nem is érzed igaznak. Ha maradni akar a gyerek miatt, akkor akarnám, hogy maradjon , hiszen így van esély rendbe hozni a házasságotokat, ha nincs ott, akkor az nehezebb. Nekem ebben az esetben a család egészének az érdeke előbbre való lenne, mint a saját sértettségem (ami valljuk be nem lenne kicsi). Szóval én küzdenék, nagyon nehéz lenne a lelkemnek, mert hát azért ez így kinek kell, de szerintem megmenthető a dolog!!!!! Szerintem valami bekattant nála, lehet, hogy ő maga se tudja mi a baj, de ha megbeszélitek, hogy mi hozhatna újra össze titeket és akarjátok-e egyáltalán közösen, akkor menthető a dolog. Családterápia is sokat segíthet, nem kell tőle félni. Én még nem voltam, de sok ismerőst újra összehozott, más szemszögből nézve a dolgokat.
Kitartást, én drukkolok nektek, hátha sikerül!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!