Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? 2. ik babámat...

Mit tegyek? 2. ik babámat várom és a párom kijelentette hpgy már nem érez irántam semmit!

Figyelt kérdés
Mit tegyek most!!!Én így nem akarok vele együtt maradni!!!Azt mondta most nem hagy el ilyen állapotban!!!De én köszönöm így nem kérek belőle!!Akkor mit gondolt majd fél év múlva hagy el?az mivel lesz különb???30 hetes km
2013. jún. 20. 17:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én a helyedben a következőt tenném: megpróbálnám (!!)félretenni az egómat és azt, hogy nekem most mi a jó, feltéve ha te szereted és szeretnéd megmenteni ezt a kapcsolatot. Nem engedném elmenni 1 hétre gondolkodni, mert tuti nem jön vissza.

1. Leülnék vele beszélni és apránként átrágni, hogy mi is a probléma, én-mondatokkal kommunikálni és nem vádaskodni, akármilyen kritikákat is hoz fel ellened, mégha te nem is érzed igaznak. Ha maradni akar a gyerek miatt, akkor akarnám, hogy maradjon , hiszen így van esély rendbe hozni a házasságotokat, ha nincs ott, akkor az nehezebb. Nekem ebben az esetben a család egészének az érdeke előbbre való lenne, mint a saját sértettségem (ami valljuk be nem lenne kicsi). Szóval én küzdenék, nagyon nehéz lenne a lelkemnek, mert hát azért ez így kinek kell, de szerintem megmenthető a dolog!!!!! Szerintem valami bekattant nála, lehet, hogy ő maga se tudja mi a baj, de ha megbeszélitek, hogy mi hozhatna újra össze titeket és akarjátok-e egyáltalán közösen, akkor menthető a dolog. Családterápia is sokat segíthet, nem kell tőle félni. Én még nem voltam, de sok ismerőst újra összehozott, más szemszögből nézve a dolgokat.

Kitartást, én drukkolok nektek, hátha sikerül!!!!

2013. jún. 21. 11:53
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszi!!!Megfontolom amit írtál!!!!
2013. jún. 21. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!