26+5 naposan voltam uh-n. BPD 7,37, HC25,66, Ac 25,66, Fl 4,61. Nagyon durvák ezek az értékek?
Figyelt kérdés
Aggódom egy kicsit.
Tudom mik lennének a helyes értékek, de a fejecskéje nagyobb, a lába meg kisebb mint kellene. A doki szerint nincs gáz, na de mégis? Valaki jár már igy?
2008. jún. 22. 11:52
1/5 anonim válasza:
Ne aggódj! Az én babaám BPD-je 94 mm, ami 38 hetes babának felel meg. Én meg még csak a 33. hétben vagyok. A combcsontja pedig le van maradva pár nappal. Ennek ellenére az orvos azt mondta, hogy minden rendben van, mire megszületik összehangolódnak ezek a méretek. És még annyit mondtott, hogy a BPD-je általában azoknak ilyen előrehaladott, akiknek szép nagy babájuk lesz, tehát magas lesz nagykorában.. :-)
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ! Kitartást a hátralevőkhöz, gyors könnyű szülést, és legfőképpen sok sok egészséget nektek! :)
2008. jún. 22. 12:54
3/5 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló cipőben járok. Két orvos is látott, egyik sem mondta, h baj lenne. Biztos minden rendben lesz! Minden jót nektek!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek is és mindenki másnak!
2008. jún. 22. 16:07
5/5 anonim válasza:
Szia! Én 27+1 naposan voltam Uh-n a múlt héten, és az értékek a következők lettek: BPD 74 mm, HC 264 mm, AC: 227 mm, Fl 52 mm. Nálam is 3 hét van a BPD és a combcsont értékei között, de az orvos azt mondta, teljesen normális. Úgyhogy ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!