Mit jelent, hogy a méhlepény a hátsó falon mélyen tapadt?
Ne aggódj, semmi baj, ez semmi rosszat nem jelent. Ilyenkor még elmozdulhat fölfele, ahogy nől a méh, de nem biztos, hogy el fog.
Gond akkor van, ha eléri, vagy fedi a méhszájat, de nálad ilyen gond nincs, és már nem is lesz, mert lefelel nem mozog a lepény, csak felfele.
A vérzésre figyelj, ha picit is vérzel, menj orvoshoz, nálam sejna ez volt 4X, de nem lett baj, így is túlhordtam (igaz kiderült, nem is volt lent a lepényem, de nem tudom akkor 4 doki mit nézett 20 héten át...na mindegy)
szóval semmi baj, ne aggódj, éld tovább az élted, ha fáj a hasd pihenj többet és ha vérzel, azonnal doki!!
Nekem is azt mondta a doki, hogy elég közel van a méhszájhoz a lepényem kb. 16 hetesen, de most 22 hetesen már feljebb húzódott, látta az UH-n.
Nyugodj meg és talán tényleg kicsit kíméld magad, ne emelj nagyot, ne hajolj sokat, ne most csinálj nagytakarítást pl.
Nekem ugyanerre a diagnózisra szex-tilalom volt az első reakciója az orvosnak. És hogy vigyázzak magamra, ne emeljek, ne terheljem magam.,
A következő UH-n már jó helyen tapadt a lepény, így újra élünk házaséletet, de persze azóta is óvatos vagyok, mert én is nagyon megijedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!