Szedhetek C-vitamint még a gravida mellé, nem lesz sok? Vettem egy levéllel, de most bizonytalan vagyok nehogy baj legyen.20hetes km.
Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 13:14
1/6 anonim válasza:
A C vitamintól semmi bajod nem lesz.
2/6 anonim válasza:
Így van, jól írták előttem. Vízben oldódó vitamin, így a felesleget egyszerűen kipisiled. De szerintem felesleges szedned a gravida mellé, ennyi vitamint nem tud hasznosítani a szervezeted.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szeretném megelőzni a náthát.
2009. okt. 12. 13:25
4/6 anonim válasza:
Felesleges terhesvitamin mellé szedned!
5/6 anonim válasza:
Szedd csak nyugodtan! Nem felesleges, én 500-as C vitamint szopogatok csak úgy, cukor gyanánt :-))
Sose vagyok beteg, mikor apa, gyerek beteg, akkor se.
6/6 anonim válasza:
Én is vettem C-vitamint és az volt a papírjára írva,hogy terhesség alatt sem lehet ész nélkül szedni,mert a gyerek rezisztenssé válik a vitaminnal szemben és a későbbiekben könnyebben alakul ki nála hiánytünet.De azért én is szoktam bevenni.Meg citromos teát inni,savanyú káposztát enni.Jön a rossz idő,fel kell tankolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!